26 27

Alina Sorescu, planuri mărețe la un an de la divorț. Ce are de gând să facă vedeta

Divorțul din Alina Sorescu și Alexandru Ciucu a șocat pe toată lumea. După 12 ani de căsnicie, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, însă despărțirea nu este deloc una ușoară, mai ales că aceștia au două fetițe împreună.

În urmă cu un an, ieșea la iveală faptul că Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează, cu toate că zvonurile despre o posibilă separare, după 12 ani de căsnicie, datau de mai mult timp. De atunci, s-au întâmplat multe lucruri.

„În plan personal nu îmi pot face planuri pe termen lung, având în vedere că încă depindem de procese și hotărâri judecătorești. În plan profesional, lansez în această perioadă o melodie nouă solo, Schimb de zâmbete, cu un videoclip superb.

Voi lansa și cu picii un videoclip nou special pentru Ziua Copilului. Am, de asemenea, onoarea ca pe 27 mai să fiu invitata lui Al Bano în concertul său aniversar simfonic de 80 de ani, de la Sala Palatului.

Iar de 1 Iunie aștept toți copiii, părinții și bunicii într-un spectacol plin culoare și veselie la Arenele Romane. Așa că am multe planuri care mă încarcă cu putere și energie să merg mai departe”, a declarat Alina Sorescu pentru viva.ro. 

Citește și  Marea slăbiciune a Monicăi Anghel. Nimeni nu a știut asta până acum

Se gândește să-și refacă viața?

Despre situația din prezent dintre ea și tatăl celor doi copii ai ei, Alina a recunoscut că nu este una tocmai roz.

Cât despre viața personală, Alina Sorescu a mărturisit că nu se gândește încă la posibilitatea de a cunoaște pe cineva. În plus, nici de pasiuni nu prea are timp. „Nu mă gândesc la asta și nici nu e cazul să discut despre asta. Nu îmi doresc decât ca fetele să fie bine și să am rezultate frumoase cu munca mea, pentru ca ele să fie mândre de mine.

(…) Din păcate, în această perioadă nu am timp și nici starea potrivită pentru hobby-uri. Mă concentrez pe fete și pe profesia mea. Probabil că vor veni și zile mai liniștite, în care să pot să fac activități de plăcere”, a mai spus Alina Sorescu.

Citește și  Evă Măruță, un nou record pe Tik Tok. Ce a putut să spună după ce a fost la biserică

Alina se ocupă de fetițele ei: ”Ne place să dansăm”

Vedeta preferă să se dedice fetițelor sale, cu care spune că are o relație foarte bună. „Ne place să cântam și să dansăm, dăm spectacole prin casă, meșterim împreună diferite obiecte din materiale la care nu te aștepți. Ne place să ne citim povești, să decorăm căsuțe de păpuși, să le povestesc cum erau când erau mici. Suntem foarte apropiate, ca trei surori”, a adăugat Alina Sorescu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010 și au pus capăt căsniciei în urmă cu aproape un an, după ce artista a depus actele de divorț. Cei doi au avut de împărțit mai multe proprietăți valoroase, printre care și vila din Pipera unde locuiau, evaluată la circa 500.000 de euro.

Citește și  Carmen Harra, semnal de alarmă! Ce îi aşteaptă pe români: ”Se va întâmpla chiar din această vară”

„A fost un an greu, cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu, și fetele, o viață liniștită”, scria Alina Sorescu pe rețelele de socializare în urmă cu doar câteva luni.