Alina Sorescu, reacție după ce instanța a decis ca fiicele ei să stea și la fostul soț: ”Voi lupta până la capăt!”

Alina Sorescu se află în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu și luptă pentru custodia celor două fetițe.

Ciucu vrea ca fetitele sa stea cu el, dar Alina nu este de acord sub nicio forma. Instanța i-a respins cererea și apelul lui Ciucu și a decis ca fetițele vor sta cu mama lor până la finalizarea procesului de divorț.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată.
Voi lupta de aceasta dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut”, a anunțat Alina Sorescu, chiar pe pagina ei de Instagram.

Alina Sorescu este decisă să lupte până la capăt pentru fetițele ei și va ataca decizia instanței de judecată, care nu este una definitivă.

„Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru ca acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere.

Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar.

Sper ca judecătorii să înțeleagă că acest program nu este bun pentru orice copil și în orice condiții”, a adăugat cântăreața.

După o perioada in care s-au făcut multe s peculații legate de divorțul ei, Alina Sorescu a povestit la tv cum au stat lucrurile. Ea este cea care a depus actele pentru a se despărți legal de tatăl celor două fiice ale sale.

Citește și  Brigitte Sfăt a ajuns în spital. Bruneta a suferit o operație. Florin nu a dat nici un semn de viață