Aly Duduianu, băiatul lui Emi Pian e distrus. Durerea l-a transformat

Sunt cinci luni de când Emi Pian a trecut la cele veșnice, dar fiul său, Aly, nu-și poate reveni. Durerea l-a transformat total.

De când tatăl său nu mai este printre cei vii, Aly Duduianu s-a transformat total. Suferă zilnic ca un câine.

Aly Duduianu, băiatul lui Emi Pian e distrus. Durerea l-a transformat

Părintele său, Aly Duduianu, i-a fost universul și nu poate să conceapă viața fără el. De când acesta s-a stins din viață, tânărul nu se mai înțelege cu absolut nimeni și a ajuns de nerecunoscut. Tatăl unui copil de câțiva ani, acesta nu mănâncă și nu doarme spre disperarea familiei care nu știe cum să se mai comporte cui el.

A rugat lăutarii să scoată cât mai multe melodii de jale cu tatăl său

Potrivit kanald.ro, durerea este atât de mare, încât Aly i-a rugat pe cei mai renumiți maneliști să facă cât mai multe piese de jale în memoria tatălui său. E vorba de Florin Salam, Tzancă Uraganu, Narcis și mulți alții. „Nu o să mai existe așa ceva! Inimioara mea! De la 9 ani peste tot cu tine.

Băi tăticu meu, suflețelu meu, nu mai pot de dorul tău, mi-e dor rău de tine, nu mai pot! Nu există niciun fel de copil să aibă relație cum aveam eu cu inimoara mea”, a spus Aly. “Plâng singur pe la poartă după al meu tată. Doamne, ia-mi Doamne și ochii mei, dă-l înapoi dacă vrei! Ce mai soartă blestemată că plâng singur pe la poartă să vină înapoi al meu tată”, este o melodie făcută de Tzancă Uraganu.

Emi Pian a murit în august, după ce a fost înjunghiat

Unul dintre cei mai mari interlopi ai României, Emi Pian a murit pe data de 4 august 2020 după ce a fost înjunghiat la un joc de barbut. Din nefericire, atunci când ambulanța a ajuns la interlop, medicii nu au mai putut face nimic decât să constate decesul.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.