Amănunte necunoscute din viața lui Cheloo. De ce a divorțat de prima soție. Motivul este uluitor

Doar că vedeta și soția sa au ales să divorțeze. Cine a greșit în relație?

Dintotdeauna, Cheloo a dorit ca viața sa personală să fie ținută cât mai departe de lumina reflectoarelor. Chiar dacă a trecut multă vreme de când el și Daniela Niculescu nu mai sunt împreună, subiectul nu s-a stins și s-a aflat motivul real al divorțului. Acest lucru s-a întâmplat când femeia ajunsese dependentă de droguri. În plus, ea s-a plâns că artistul o înșela pe toate drumurile.

Acum o săptămână i-am spus să ne despărţim şi a plâns să nu-l las

„Mereu m-a înşelat şi de aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri. Vreau să divorţez pe cale amiabilă, dar nu reuşesc să iau legătura cu soţul meu.

De patru zile are telefonul închis sau şi-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem despărţi fără scandal. Acum o săptămână i-am spus să ne despărţim şi a plâns să nu-l las”, declara Daniela Niculescu la acea vreme. După divorț viața și-a reluat cursul, iar Cheloo s-a îndrăgostit de o altă femeie care i-a dăruit doi copii.

Citește și  Lidia Buble, amintiri dureroase din trecut. „Eu la momentul respectiv nu am privit-o ca pe un furt sau ca pe ceva rău”

Reacție nervoasă la adresa unui concurent iUmor

Chiar dacă totul funcționează perfect în viața lui Cheloo, acesta i-a foc când cineva deschide subiectul despre viața sa de dincolo de sticlă. „Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast.

Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal.

Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară”, i-a spus Cheloo concurentului.

Citește și  Matinalul de la Antena 1 nu se mai ferește. Răzvan Simion și-a scos iubita la restaurant

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata