Ana Baniciu, extrem de pretențioasă la capitolul bărbați

E frumoasă și talentată, dar extrem de pretențioasă la capitolul bărbați.

Fiica celebrului Mircea Baniciu are toate calitățile unei femei fatale. Dar tânăra e extrem de pretențioasă la capitolul bărbați.

Ana Baniciu, extrem de pretențioasă la capitolul bărbați

Mulți domni ar dori să o aibă lângă ei, dar puțini sunt cei care știu că Ana Baniciu e extrem de pretențioasă la capitolul bărbați. Recent, aceasta a explicat cum și-ar dori să fie bărbatul de lângă ea. „Întotdeauna am avut pretenții de la bărbatul de lângă mine și nu mă refer la partea economică, tocmai că vreau să fiu total independentă financiar, nu sunt vreo materialistă. Evident că nu-mi doresc să cunosc un bărbat mai slab decât mine sau care să nu vrea să muncească, ba chiar mi-aș dori să găsesc unul care să muncească mai mult ca mine, ca să motiveze și pe mine”, a declarat vedeta.

ana baniciu

A făcut ravagii cu fotografii de la mare

Cu puțin timp în urmă, Ana a fost la mare unde și-a arătat formele perfecte într-un costum de baie atipic. Apariție de vis pentru domnii de pe litoral, aceasta a primit felicitări de la fanii săi. ”Superbă”, ”Oooo, ce frumos!”, ”Splendoare fierbinte”, ”Aoleu, frumoasă poți să fii!”, ”Ești superbă!”, ”Frumos exemplar”, au fost doar câteva dintre complimente. Alți internauți i-au spus că e  ”Frumoasă ca întotdeauna”, ”sexy și rea, dulce și rebelă, eștio prințesă”, ”Wow”, ”Foarte sexy”, ”Foarte frumoasă ești”, ”Ești o femeie superbă, atât de naturală în tot ceea ce faci. Ești într-o formă de invidiat”, ”Minunată”.

A cunoscut succesul cu trupa Lala Band

Ana a fost fost apreciată mai ales după ce a apărut în trupa Lala Band, apoi a început să aibă o carieră solo. Cu ceva timp în urmă, artista a declarat pentru Libertatea că e foarte atentă la ceea ce face, pentru a nu batjocori în nici un fel numele tatălui său: ”M-a deranjat și cred că mă mai deranjează faptul că în perioada în care am avut tot felul de apariții în presă eram fata lui Mircea Baniciu.

Și când ești fata lui Mircea Baniciu, este evident că ai un bagaj destul de important în spate. E vorba de o carieră de 50 de ani a tatălui meu, pe care nu vreau să o batjocoresc în niciun fel. Atunci miza e mai mare. Dar evident că nimeni nu se gândește la asta. Eu aș fi preferat să se spună lucruri despre Ana și atât decât despre fiica lui Mircea Baniciu. Când apare și numele tatălui meu, nu mă joc, pentru că e muncă de foarte mulți ani”.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.