26 27

Ana Baniciu le-a dat o veste tristă fanilor. Vedeta amână nunta

Chiar dacă spune că are o relație excelentă cu iubitul ei, iar nunta trebuia să fie la anul, blonda e posibil să amâne momentul mult așteptat. Care să fie motivul.

Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt

Ana a suferit enorm după ce mama sa, cu care a avut o relație extraordinară, a plecat la cele veșnice, dar a fost nevoită să meargă mai departe. Așa cum și-a dorit și cea care i-a dat viață.

„Am trecut cu putere și cu încredere în mine și în faptul că lucrurile vor fi bune de acum încolo. Maică-mea este cu mine în continuare, așa o simt, și nu cred că și-a dorit vreo secundă, mi-a și verbalizat asta, ca eu să plâng și să se oprească totul aici.

M-a rugat să merg înainte și asta fac. A fost un șoc momentul îmbolnăvirii, după care nu a mai fost neapărat un șoc. S-a făcut tot ce s-a putut, am încercat foarte mult. Acum am cumva altă concepție despre viață! Când e să fie, o să fie. M-a schimbat acest moment, dar în bine”, a spus Ana Baniciu.

Citește și  Cum se descurcă Andreea Bălan de când e singură

„Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta”

Din motive doar de ea cunoscute, deși spune că timpul e vinovatul, Ana spune că e posibil să amâne căsătoria „Nunta oricum nu trebuia să aibă loc anul acesta.

Era vorba pentru la anul să o facem și așa a și rămas, doar că trebuie să mă ocup și de asta. Știi că, pe lângă a programa, trebuie să te mai și ocupi. E un eveniment mare. Trebuie să ne găsim timp și eu, și Edi ca să organizăm. Dacă nu este la anul, o facem peste doi ani, nu e o problemă”, a spus Ana.