26 27

Anamaria Prodan a primit inelul de logodnă? Ce a apărut pe degetul vedetei

Anamaria Prodan nu se mai ferește și l-a arătat pe noul său iubit arătos întregii lumi. Blonda s-a fotografiat în brațele lui Ibrahim, un afacerist arab, unul din cei mai mari și cunoscuți doctori plasticieni din Jeddah, Arabia Saudită.

Este dintr-o altă lume, foarte de sus

Îndrăgostit de cai, el nu este vedetă doar în Arabia Saudită, întrucât deține clinici și în Anglia, și în Dubai. „Da, îmi place foarte tare cineva și mă așteaptă până divorțez. Este dintr-o altă lume, foarte de sus”, declara impresara în podcastul “ Fiță cu Adiță”, unde a recunoscut în premieră că are un iubit.

 

E greu de spus dacă acesta va reuși să o facă pe Anamaria să-și pună inima pe tavă, ținând cont de faptul că blonda este extrem de selectivă.

Citește și  Ce salariu are Mircea Badea, prezentatorul de la Antena 3. S-a aflat suma exactă

Trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă, mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe

După ce a aflat că Reghe a semnat cu echipa Neftchi Baku din Azerbaidjan, Anamaria Prodan susține că e greu de crezut că va face față situației și că nu va ajunge bine deloc.

 

„O să ajungă foarte rău. Ați văzut unde l-au dus postările, Instagramul, ședințele foto. E greu în țările acestea să ai trecut dubios. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa.

Oricum o dai, trecutul ăsteia, povestit de toți cu poze si filmări ce le-am văzut tot prin ziare, pentru el înseamnă final de carieră. Dar și le-a asumat într-un final. Acum să vadă cum face mai departe.

Citește și  Andreea Raicu este în doliu. Pierdere uriașă pentru vedeta TV: ”Una dintre cele mai dureroase despărțiți din viața mea...”

Eu însă știu: trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă, mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, să-și caute părinții, când totul a mai și apărut online, în secunda aia Laurentiu Reghecampf a murit cumva metaforic’, a spus Anamaria Prodan.