Anamaria Prodan are numele lui Reghe sculptat și în casă. Ce va face cu toate tatuajele după divorț

Chiar dacă sentimentele Anamariei Prodan pentru Reghecampf au dispărut, ea a rămas cu tatuajele pe care impresara le are cu fostul ei soare.

Anamaria Prodan are numele lui Reghe sculptat și în casă. Ce va face cu toate tatuajele după divorț

Au fost împreună 15 ani. Cu bune, cu rele, Anamaria Prodan l-a considerat pe Laurențiu Reghecampf bărbatul vieții ei și nu s-a gândit niciodată că o va părăsi. Nu ar fi fost prima dată când i-ar fi pus coarne cu tot felul de domnișoare, dar să se ajungă la o despărțire definitivă, la asta nu s-ar fi așteptat.

Doar că sunt tare încurcate căile dragostei și situațiile devin uneori mult prea greu de gestionat. Atât de mult l-a iubit afacerista pe antrenorul Craiovei încât de-a lungul anilor și-a făcut mai multe tatuaje în care apare chipul fostului partener de viață, dar și numele lui.

Nu se vor șterge!

Acum că s-au despărțit, toată lumea era curioasă să știe ce se va întâmpla cu acestea după ce divorțul se va termina. Invitată în podcastul lui Codin Maticiuc, blonda a fost extrem de transparentă și a spus totul despre viața pe care o duce în ultima perioadă.

Extrem de asumată așa cum o știm, Anamaria a fost fermă în hotărârea sa și a spus că nu le va șterge. Și nici măcar nu se gândește să le acopere, pentru că Reghecampf va rămâne blazonul familiei. Cât privește tatuajul uriaș care-l are pe corp, vedeta spune că a așteptat mult până a găsit artistul potrivit și a suportat durerea nu mai puțin de 9 ore.

„Peste tot este sculptat L.R, Laurențiu Reghecampf”

Ea le-a spus fanilor și faptul că toată casa e plină de inițialele omului pentru care ar fi făcut orice pe lume.  Această surpriză i-a făcut-o când a început pandemia. Până să plece de acasă… Atunci blonda a stat trei luni în România. O rugase Reghe să nu vină în Dubai să nu se îmbolnăvească… „Peste tot este sculptat «L.R, Laurențiu Reghecampf». Peste tot, scările… e blazonul familiei. Vezi, m-a dus capul de i-am pus fiului meu același nume”, a declarat Anamaria Prodan pe YouTube.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata