Anamaria Prodan are vilă de 3 milioane de euro în Dubai

Când vine vorba de lux și opulență, Anamaria Prodan se află pe primul loc. Impresara nu s-a uitat niciodată la bani dacă a vrut să-și facă o plăcere. Printre care s-a numărat și o vilă de 3 milioane de euro în Dubai.

Din curtea vilei Anamariei Prodan în valoare de 3 milioane de euro se vede celebrul Burj al Arab. Vedeta mai are și case în Snagov, București și America.

Anamaria Prodan are vilă de 3 milioane de euro în Dubai

În momentul în care Laurențiu Reghecampf a devenit antrenor al câtorva echipe din Țările Arabe, Anamaria Prodan și soțul său și-au făcut vilă. Și nu orice fel de vilă, ci una în valoare de 3 milioane de euro. Recent însă cei doi au revenit în România, pentru că Reghe se află în discuții cu FCSB. În plus, sexy impresara a cumpărat echipa de fotbal FC Hermanstadt. La scurt timp și Reghecampf a plecat de la Al Wasl Dubai, clubul din Emiratele Arabe Unite cu care a terminat ultimele două sezoane pe locul 9, respectiv 7.

Citește și  Dana Săvuică, dezvăluiri incredibile despre viața sa. Cine au fost bărbații care au curtat-o

anamaria prodan vila

Cine stă în luxoasa vilă

Potrivit viva.ro, cei doi au lăsat palatul și s-au mutat la Snagov. Cine stă acum în luxoasa casă? Șoferul, bona, menajera şi bineînţeles. Iar cheile se află la cei doi băieţi ai lor, Luca, băiatul din prima căsnicie a lui Reghe, şi Bebeto. Doi copii minunați, de care mama Anamaria e extrem de mândră. Și asta pentru că juniorul face fotbal la Al Wasl de un an, iar înainte a fost la Al Wahda şi la Manchester City Academy.

„Nu mă gândesc să vând casa din Dubai. Poate doar să o închiriez la un moment dat. Acolo sunt angajaţii şi copiii. Bebeto merge la şcoală, s-a acomodat foarte bine. Este o casă mobilată de noi, o casă scump. Și, indiferent ce se va întâmpla, pe unde ne vor purta drumurile, este casa noastră. Acolo vom merge în vacanţe. Deocamdată fac naveta”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro. În ceea ce le privește pe frumoasele fiice ale impresarei, Rebeca învață la o facultate de prestigiu din Italia. La rândul său, Sarah joacă baschet la o echipă fruntaşă, din America.

Citește și  Anamaria Prodan și-a lansat noul parfum. Impresara e convinsă că a dat lovitura

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.