Anamaria Prodan, fotografii incendiare din Dubai

Arată mai bine ca niciodată la 47 de ani și a făcut câteva fotografii incendiare din Dubai. Anamaria Prodan s-a pozat în piscină, singură dar și alături de fiul său.

Este una dintre cele mai frumoase femei și nu ezită să-și arate grupul bine lucrat. Anamaria Prodan a postat fotografii incendiare în piscina sa din Dubai alături de fiul său.

Anamaria Prodan, fotografii incendiare din Dubai

Nu-și arată deloc vârsta și a postat câteva fotografii incendiare făcute în piscina sa din Dubai. Bineînțeles că fanii au reacționat și vedeta a primit mii de like-uri. Anamaria Prodan a reușit să slăbească spectaculos. A dat jos nu mai puțin de 17 kilograme și arată exact ca o adolescentă. Aceasta spune că a avut mare grijă la alimentație și a făcut mult sport. „Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi. Am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.

anamaria prodan piscina

Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta. Adică masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, detalia impresara Anamaria Prodan pentru click.ro.

Împarte lucruri cu fiicele sale

Silueta de vis pe care o are, a făcut-o pe Anamaria Prodan să își împartă haine cu fiicele sale. Totuși, spune vedeta, există lucruri pe care nu le-ar da niciodată cuiva. „Am început să mai iau de la Rebecca, ea fiind foarte slabă. În ultimii ani nu am mai putut să port nimic de la ea. Acum este ok. De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul. De la Rebe am început să iau bluze, că am talie mică şi nu mai pot de drag. (…) Genţi nu împrumutăm. Dacă ne place ceva luăm trei exemplare, pentru că eu am grijă de ale mele. Sarah nu are grijă deloc de ele şi atunci, ca să nu avem discuţii şi scandal, fiecare are geanta ei. Şi pantofii la fel, că acolo e jale”.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.