Anamaria Prodan i-a făcut pomană mamei sale

Cu doar câteva zile în urmă, Anamaria Prodan a început pregătirile pentru pomana mamei sale, regretata Ionela Prodan.

Pe 6 octombrie, ar fi împlinit 73 de ani. Anamaria Prodan i-a dat de pomană mamei sale.

Anamaria Prodan i-a făcut pomană mamei sale

Frumoasa impresară Anamaria Prodan i-a făcut pomană Ionelei Prodan chiar pe 6 octombrie, ziua de naștere a acesteia. Vedeta a fost la cimitir împreună cu cei care au iubit-o pe cânăreață. Alături de Rebecca, fiica ei, s-a rugat și a depus coroane de flori. În plus, au fost ținute și momente de reculegere și s-a ținut slujba de pomenire.

A făcut pregătiri la începutul lunii octombrie

„Pe 6 octombrie era ziua mamei mele. Vreau să merg la cimitir, vreau să fac mormântul frumos, să împart și după merg acasă. Îi fac o pomană, pentru că ei îi plăcea la 6 octombrie sărbătoare. În fiecare an, e așa, ca și cum e lângă noi. (…)

Citește și  Ce operații estetice are Anamaria Prodan

ana maria prodan

Pentru mine, nu a murit nici mama, nici tata. Au plecat într-un loc mai bun, zic eu, și de acolo ne veghează. Ăsta e mersul vieții, trebuie să mergem mai departe, dar să nu uităm. Venim pe pământul ăsta cu o misiune și când o terminăm, plecăm mai departe”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

A murit din cauza unei afecțiuni la pancreas

Când Ionela Prodan a trecut la cele veșnice, Anamaria Prodan a trimis un mesaj care nu poate fi explicat în cuvinte „Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat și i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă.

Ai avut un har nepereche și ai reușit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească și să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun național! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit și bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, ești și vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim și te vom iubi mereu!”, a scris Ana atunci.

Citește și  Mihaela Rădulescu spune lucruri necunoscute despre primul său iubit

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.