Anamaria Prodan, mai hotărâtă ca niciodată să-i demonstreze lui Reghe cine e șeful. Ce a promis afacerista

Anamaria Prodan știe tot ce face fostul soț, dar și banii pe care-i la ca antrenor la noua echipă și susține că e mai puțin decât ar fi crezut. Însă, acest lucru nu o împiedică să-l pună la punct, pentru că e hotărâtă să-l facă să plătească pentru tot.

 „Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie”

”Laurențiu Reghecampf a făcut un recurs la decizia instanței de a plăti pensia alimentară, zicea că nu este de acord. El nu trebuie să plătească doar din februarie 2022, că el a fugit de acasă de un an.

Trebuie să plătească un an din urmă ca pensie. Nu știu exact cât are de plătit, suma este în jur de 100.000 de euro. Dar oricum a făcut recurs, că el nu e de acord”, a declarat Anamaria Prodan.

I-a trimis fructe în loc de pensie alimentară

Pe de altă parte, Anamaria afirmă că Reghecampf l-a uitat definitiv pe Bebeto, cu care nici măcar nu mai vorbește în ultima perioadă, deși i-a promis că îl va lua în vacanță în această vară.

”A făcut scandal că vrea să îl ia pe Bebeto, în iulie, dar nu l-a mai luat. Și nici nu l-a mai căutat vreodată. Chiar l-am rugat să vină să își vadă copilul când vrea. Eu nu am cerut pensie alimentară, nu am cerut nimic, trimite ce vrei, când consideri tu, i-am zis.

De doi ani, doar a furat, nu a dat nimic. Te trezești la Judecătorie că vrei să fixezi programul de vizită și banii. Și, când i-au fixat, nu a respectat programul și nici banii nu i-a dat. Voia să îi socotim cadourile. Adică o bicicletă din aia de 10 milioane de lei vechi… Și mâncarea pe care a trimis-o, fructele, ca pensie alimentară. E râsul de pe pământ, au râs și judecătorii…”, a afirmat vedeta.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata