Anamaria Prodan n-a mai putut. A izbucnit în plâns în direct. „El căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta”

Afacerista a afirmat cu lacrimi în ochi că în timp ce ea își îngrijea mama, antrenorul umbla cu tot felul de femei. În plus, a venit și momentul în care a fost obligată să suporte umilință din partea amantelor.

Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare

„El căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spunea, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. Da, da, da, stai acolo. Nu e niciun fel de problemă. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne…eu vomit!„, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

ana maria prodan

” Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis”

Anamaria susține că Reghe a mai fost odată în casa unde a locuit cu ea și n-a făcut altceva decât să țină ochii în pământ.  ” El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ. Este o vorbă care spune totul .

Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același.

Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis. Cumva eu și copiii am rămas cu niște amintiri frumoase, pe care ne chinuim încă să le mai păstrăm, pentru că au fost umbrite de multă minciună, nenorocire, golănie, ce este mai urât pe Pământ”, a spus Prodan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata