Anamaria Prodan o să-și muște mâinile. Reghecampf se laudă cu Caciuc pe rețelele de socializare

De când iubita antrenorului e Corina Caciuc, el e în culmea fericirii. Recent, antrenorul a postat două fotografii pe rețelele de socializare, în care le arată tuturor ce comoară are la casă.

Două fotografii de colecție

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc nu mai au niciun motiv să se ascundă. Sunt o familie, au un copil minunat, așa că vor ca toată lumea să vadă cât de bine le merge.

În scurt timp, Reghe a postat două fotografii cu Corina Caciuc, care au stârnit mii de reacții, dar și ceva critici. În prima fotografie, sportivul apare alături de iubita sa, care zâmbește fericită, dar fanii n-au putut să nu-i dea peste nas, amintindu-i de Anamaria Prodan.

O fi Prodanca cum o fi, dar fara ea nu auzeai de el nimic

„Tot ce conteaza este fericirea langa persoana iubita nu ce spun altii”, „O fi Prodanca cum o fi, dar fara ea nu auzeai de el nimic”, „Corina arata minunat, ii prieste maternitatea” – sunt doar câteva dintre mesajele primite de la internauți.

Corina, fotografiată cu copilul și doi câini

În cea de-a doua poză, Corina apare cu bebelușul, într-o rochie scurtă și doi câini care se bucură. Internauții au fost foarte atenți la detalii și au constatat că, deși a născut de puțină vreme, viitoarea soție a lui Reghe arată mai bine ca niciodată. Are și de ce. Reghe o iubește, iar banii pe care-i aduce în casă îi pot satisface toate poftele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata