Anamaria Prodan și-a lansat noul parfum. Impresara e convinsă că a dat lovitura

La o sală de evenimente din Alexandria, Anamaria Prodan a venit însoțită de Bebeto pentru a-și lansa noul parfum.

Anamaria Prodan și-a lansat noul parfum. Impresara e convinsă că a dat lovitura

Afacerista a mărturisit că a lucrat opt luni pentru această nouă afacere și e extrem de mulțumită de produsul final. Ea speră ca după Paște să termine odată pentru totdeauna divorțul de Reghecampf, pentru că vrea să trăiască liniștită și departe de toate scandalurile.

„Am solicitat prin avocați să avem o întrevedere săptămâna viitoare să terminăm acest divorț”

,,Vreau ca după Paște să terminam divorțul! Ăsta vreau să fie cadoul meu de Paște. L-am iertat, nu știu cum a ajuns Reghe în preajma unor oameni atât de mici! Am solicitat prin avocați să avem o întrevedere săptămâna viitoare să terminăm acest divorț!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

Amanta a dat-o în judecată

Nu doar Reghecampf i-a deschis multe procese fostei soții, dar și amanta Corina Caciuc, supărată că afacerista a făcut remarci nu tocmai potrivite la adresa ei. Afacerista nu dă importanță acestor lucruri, drept pentru care nu dorește să se prezinte la proces și în locul ei vor merge avocații.

,,Cu cine am eu proces? Nici nu știu când e! Nu am de ce să mă prezint! Domnișoara Caciuc să-și dea în judecată trecutul nu pe mine! Pe ea trecutul ei o trage în jos! Când intra cu mine Reghe într-o sala se făcea liniște, acum intră cu rușinea după el. Îi doresc fericire și sănătate noului său copil. Sper ca acesta să-l respecte, cum l-au respectat copiii mei”, a mai menționat Anamaria Prodan.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata