Anda Adam spune adevărul. Ce se întâmplă cu mariajul său

În ultima perioadă s-a tot vehiculat că va divorța de soțul său, Anda Adam a spus tot adevărul. Ce se întâmplă cu mariajul său.

A spus tot ce întâmplă cu mariajul său, chiar dacă în ultima perioadă s-a vehiculat că va divorța de soțul său, Sorin.

Anda Adam spune adevărul. Ce se întâmplă cu mariajul său

În ultimele luni, presa vorbește tot mai mult despre căsătoria Andei Adam. Cântăreața a spus, în sfârșit, ce se întâmplă cu mariajul său. A dat cărțile pe față și le-a explicat tuturor cum stă situația cu adevărat. Sursele spun că cei au început să aibă mari probleme în casă încă de anul trecut. Atunci soțul Andei Adam a primit o condamnare de trei ani, pentru falsificarea de carduri bancare. Acesta și-a recunoscut faptele în fața instanței și și-a dat în vileag partenerii, cu condiția de a fi pedepsit cu suspendare.

Cântăreața s-a trezit cu mascații la ușă

Un moment cumplit pentru Anda Adam a fost cel în care s-a trezit cu mascații care i-au bătut la ușă. În aceste condiții, Sorin a rămas lefter și săptămânal se duce la Constanța să dea declarații. E lesne de înțeles că în această situație, certurile s-au ținut lanț. Cât privește zvonurile despre divorț, Anda a spus că până acum nu a vrut să spună nimic dar s-a hotărât să lămurească totul.

Citește și  Diana Munteanu a ajuns piele și os

anda adam

„Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe.” a spus Anda Adam pentru viva.ro.

Ea a spus că ar fi capabilă să ierte infidelitatea lui Sorin

În plus, artista a spus că e capabilă să ierte infidelitatea partenerului. Ce nu ar face ea niciodată în căsnicie este să stea alături de Sorin doar de dragul copilului.

„Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă. Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău. E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta. Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi  părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive.” a mai menționat Anda Adam.

Citește și  Povestea neștiută a lui George Tănase, comediantul de la iUmor

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.