Andreea Antonescu nu-l vrea prieten pe Burcea

Chiar dacă se află în concurs alături de el la emisiunea Ferma, Andreea Antonescu a declarat că nu-l vrea prieten pe Burcea.

Nu-l vrea prieten pe George Burcea, pentru că totdeauna ea va fi lângă Andrea Bălan. Andreea Antonescu face mărturisiri de la emisiunea Ferma.

Andreea Antonescu nu-l vrea prieten pe Burcea

Fosta componentă a trupei Andre, Andreea Antonescu este noua concurentă de la emisiunea Ferma de la ProTV. Chiar dacă se află lângă acesta, Andreea spune că nu va fi niciodată lângă fostul soț al prietenei sale. Aceasta a acceptat această propunere pentru că i s-a părut o provocare, pe care nu avea cum să nu o accepte.

andre

Ea nu s-a putut abține și a spus câteva cuvinte despre relația ei cu Andreea Bălan, dar mai ales despre relația George Burcea – Andreea Bălan. Potrivit huff.ro, prietena Andreei Bălan a spus că această emisiunea este cu siguranță, vârful carierei lui George Burcea. În plus, Antonescu a precizat că Andreea Bălan este o mamă singură și nimeni nu are dreptul să o acuze de infidelitate.

 

„Eu cu Andreea Bălan nu suntem prietene la cataramă, nu suntem din alea de stăm bot în bot. Dar când e greu, știi cum suntem? Acolo!!! Ea, în momentul de față, este singură cu doi copii acasă și acuzată de infidelitate, în condițiile în care ei s-au despărțit strict pe probleme de droguri. A investit în relație. Mă gândesc că el acum trăiește cel mai înalt nivel al carierei lui.”

De ce nu poate divorța Andreea Antonescu

Chiar dacă s-a despărțit de tatăl copilului său, Andreea Antonescu nu este despărțită în acte. Care să fie oare motivul? Sursele spun că aceasta are o relație ce ceva vreme cu Ștefan Manolache. În aceste condiții, Traian, fostul soț nu vrea să-i acorde divorțul. Se pare că este mult prea gelos și găsește tot felul de scuze ca să nu îi redea femeii libertatea. La rândul său, Andreea ar vrea să intenteze divorțul în instanță, însă nu vrea să-și supere soțul.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.