Andreea Bălan a fost la un pas de nenorocire. Ce i-au găsit medicii în stomac

Este pentru a doua oară când Andreea Bălan este iubită de Dumnezeu. A fost la un pas de nenorocire. Medicii au rămas șocați când au văzut ce are în stomac.

Cântăreața Andreea Bălan trece prin momente cumplite. Medicilor nu le-a venit să creadă ce i-au găsit în stomac.

Andreea Bălan a fost la un pas de nenorocire. Ce i-au găsit medicii în stomac

Este pentru a doua oară când Andreea Bălan scapă de la cea mai mare nenorocire. Potrivit capital.ro, medicii au făcut tot ce le-a stat în putință să o salveze. Ei au rămas pur și simplu șocați când i-au găsit artistei o pungă de puroi în stomac. Aceasta se află internată în spital, cu diagnosticul de abces abdominal. Apropiații artistei spun că în ultima perioadă s-a tot plâns de dureri de stomac, dar s-a gândit că e stresată sau obosită. Niciodată nu s-a gândit la așa ceva. A fost însă la un pas să facă septicemie.

george burcea

Vedeta a postat un filmuleț în care și-a asigurat fanii că este bine

De pe patul spitalului, cântăreața a făcut un video și le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis gânduri bune.  “Neața dragilor, vreau să vă spun că sunt bine. M-am interntat luni seara cu dureri abdominale foarte mari. În urma investigațiilor, doctorii au descoperit un abces abdominal. Marți ar fi trebuit să mă operez, dar am avut mare noroc și cu puțin timp înaintea operației programate, medicii au reușit drenarea lui.

Acum sunt sub tratament și observație. Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase. În spital nu se permit vizite, dar alături de mine au fost persoanele pe care le iubesc și care sunt prezente în viața mea. Abia aștept să ajung acasă să le strâng în brațe pe Ella și Clara. Vă doresc sănătate tuturor!”, a spus Andreea Bălan, pe contul de Instagram. Artista se află în plin divorț de soțul ei, actorul George Burcea. În prezent, cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. La rândul său, George Burcea a început o relație cu Viviana Sposub.

 

 

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.