Andreea Bălan a pierdut 90.000 de euro

După divorțul de George Burcea și problemele ei de sănătate, Andreea Bălan are mari probleme. A pierdut 90.000 de euro

Îndrăgita cântăreață Andreea Bălan a pierdut 90.000 de euro, care reprezintă avansul pe care l-a dat pentru a cumpăra un imobil, cu 13 ani în urmă.

Andreea Bălan a pierdut 90.000 de euro

Cu 13 ani în urmă, cântăreața Andreea Bălan a vrut să-și cumpere o locuință și a dat un avans în valoare de 90.000 de eurp. Bani pierduți, pentru că nici în momentul de față proiectul nu a fost finalizat, iar artista a rămas fără casă. Atât vedeta cât și ceilalți proprietari. În plus, din cauza problemelor de pe plan international, aceasta a rămas și fără evenimente și are mari probleme financiare. De zece ani, artista încearcă să-și rezolve această problemă prin justiție. Doar că a avut o surpriză neplăcută. Potrivit a1.ro, cu doar două săptămâni în urmă, Tribunalul București a respins cererea tuturor celor păgubiți. Ce-I drept, în acest moment hotărârea nu este definitivă. În aceste condiții, oamenii nu pot nici să primească banii înapoi, dar nici să intre pe proprietatea pentru care au plătit.

andreea balan si tiberiu argint

Îi merge bine în dragoste

Pe de altă parte, Andreea pare că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea. Este vorba de Tiberiu Argint, bărbatul care o adoră și o face să se simtă ca o prințesă. „Sunt, în sfârșit, liniștită, sunt fericită, toată perioada cu separarea, cu divorțul a trecut. A trecut aproape un an, în februarie se face un an.

Și sunt foarte, foarte liniștită, și mă concentrez foarte mult pe fetele mele, și vreau ca această latură, această parte personală să o țin pentru mine”, a declarat Andreea Bălan. Cât privește divorțul de fostul său, actorul George Burcea, rămâne de văzut cum se va termina. Acesta nu pare să sufere prea mult, pentru că deja are o nouă relație cu prezentatoarea Viviana Sposub. Mai mult, sursele spun că aceștia vor să facă următorul pas și să meargă spre o căsătorie.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.