Andreea Bălan face reclamă la firma iubitului

La scurt timp după ce s-a aflat că George Burcea s-a săturat cu prezentatoarea Viviana Sposub, Andreea Bălan dă lovitura finală. Face reclamă la firma iubitului.

De când are o relație cu Tiberiu Argint, Andreea Bălan e mai fericită ca niciodată. Vedeta și-a schimbat look-ul și, mai nou, face reclamă la firma iubitului.

Andreea Bălan face reclamă la firma iubitului

La doar câteva luni de când nu mai formează un cuplu cu George Burcea, Andreea Bălan dă marea lovitură. Potrivit capital.ro, cântăreața a suferit transformări radicale. A renunțat la imaginea cu care și-a obișnuit fanii, este blondă platinat cu breton și tunsoare dreaptă. Dar asta nu e tot. Sursele spun că iubitul său i-a aranjat să facă reclamă la o boxă inteligentă.

Sunt complet îndrăgostită

„Hei dragilor, sunt complet îndrăgostită de sunetul puternic și precis pe care-l redă sistemul audio Beoplay A9 4G Brass/Smoked Oak 2 de la @bangolufsen Indiferent unde alegi să amplasezi BeoPlay A9, vei avea parte de flexibilitate completă prin conectica Wireless, AirPlay, DLNA sau Bluetooth și acces încorporat la furnizorii principali de streaming.

look andreea balan

Controlul se face fie din telefon/tabletă și prin „magia” senzorilor tactili aflați pe suprafață sistemului, iar designul casei tale va capătă noi dimensiuni cu ajutorul suportului de podea din lemn sau a suportului de perete și a husei interschimbabile în diferite culori. #beoplayA9 #bangolufsen”, a postat Andreea Bălan, pe contul personal de Instagram.

Revine pe micile ecrane de pe 12 septembrie

În ciuda problemelor de sănătate cu care s-a confruntat atât Marcel Pavel cât și Adriana Trandafir, cei doi revin pe sticlă. Vestea a fost dată de Andreea Bălan, care-și așteaptă fanii să urmărească emisiunea Te cunosc de undeva, începând cu 12 septembrie. „Când pasiunea se întâlnește cu munca, se construiesc lucruri minunate. Al 15 lea sezon Te Cunosc De Undeva începe pe 12 septembrie! Duminică frumoasa să aveți”, a scris Andreea Bălan pe o rețea de socializare. Sursele spun că aceasta e foarte mulțumită de relația pe care o are cu Tiberiu Argint, mai ales să cei doi nu uită să fie, din când în când, copii.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.