Andreea Bălan, internată de urgență în spital. A fost la un pas de septicemie

Jurata Te cunosc de undeva, Andreea Bălan trece prin momente cumplite. Artista a ajuns e urgență la spital. A fost la un pas de septicemie.

A fost la un pas de septicemie și cu puțin timp în urmă a ajuns de urgență la spital.

Andreea Bălan, internată de urgență în spital. A fost la un pas de septicemie

În plin divorț de George Burcea, Andreea Bălan are mari probleme. Vedeta a fost internată de urgență în spital în noaptea de 1 spre 2 noiembrie 2020. Cântăreața a acuzat dureri abdominale foarte mari. Potrivit cancan.ro, vedetei i s-au dat primele îngrijiri medicale, dar din nefericire, a fost oprită în spital. Sursele spun că aceasta ar urma să ajungă pe masa de operație, fiind suspectă de septicemie. Andreea este la același spital unde acum doi ani a fost salvată de la moarte de specialiști.

andreea balan

Anul trecut a suferit un stop cardio-respirator

Nu este pentru prima dată când Andreea Bălan a fost la un pas de moarte. Anul trecut, cântăreața a suferit un stop cardio-respirator. Acest lucru s-a întâmplat în timpul operației de cezariană, când Andreea a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. La încă un an de la nefericitul eveniment, Andreea a avut cel de-al doilea șoc, urmând să se despartă de soțul său, actorul George Burcea.

Citește și  Gabriela Cristea, momente cumplite de Paște. A ajuns de urgență la spital

În acest moment, Ella Maya și Clara Maria, cei doi copii ai fostului cuplu sunt în grija cântăreței. George Burcea și-a găsit alinarea în brațele prezentatoarei Viviana Sposub la emisiunea Ferma. Nici Andreea Bălan nu e singură, ea fiind îndrăgostită de Tiberiu Argint. Cei doi se pare că sunt împreună din luna iunie și s-au cunoscut la ziua de naștere a Andreei. Cântăreața și noul său iubit au avut și prima vacanță împreună, în Bulgaria, la un resort de lux. La rândul lor, George și Viviana sunt mai fericiți ca niciodată și se pare că vor să treacă la următorul pas al relației.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.