Andreea Bălan își spală rufele pe rețelele de socializare. De ce a făcut un scandal infernal

Andreea Bălan și George Burcea încearcă să păstreze o relație de dragul copiilor, dar nu le reușește.

Recent, Andreea și-a spus oful pe rețelele de socializare, unde a povestit ultimul episod în care George Burcea a umplut-o de nervi. Ea spune că actorul a venit să-și ia copiii, în stare de ebrietate și a intrat în curte, deși nu are voie potrivit legii, pentru că i-a adresat mamei sale cuvinte urâte.

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează

„Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv, că sunt îmbrăcate oribil.

Citește și  Horoscop 29 octombrie 2020. Niciodată aceste zodii nu vor putea fi învinse de nimeni

Nu e prima dată când vine beat să le ia și le traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine). Timp de doi ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu încetează cu ura și nu se ameliorează nimic.”, a spus Andreea Bălan pe rețelele sociale.

Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat acum doi ani, iar judecătorii au decis ca în acel moment să le dea custodia comună. Pentru că situația nu s-a schimbat deloc, ba a devenit din ce în ce mai grea pentru ea, artista spune că va face orice îi stă în putință pentru a schimba datele problemei.

„Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.”, a mai spus solista.

Citește și  A început scandalul între Antonia și Alexia Eram

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata