Andreea Bălan se răzbună. Ce vrea să îi facă lui George Burcea

E mai hotărâtă ca niciodată să-și vadă de propriul interes. Andreea Bălan se răzbună. Ce vrea să îi facă lui George Burcea.

Cântăreața nu poate uita lucrurile grave pe care i le-a făcut fostul soț. Andreea Bălan se răzbună. Ce vrea să îi facă lui George Burcea.

Andreea Bălan se răzbună. Ce vrea să îi facă lui George Burcea

Nici pe departe ca situația dintre Andreea Bălan și George Burcea să se schimbe în bine. Potrivit wowbiz.ro, aceasta pare mai hotărâtă ca niciodată să dea cărțile pe față și să-i arate cu cine se pune. Ea știe că divorțul poate dura mult timp, dar spune că nu se grăbește și că îi convine situația. Mai mult, sursele spun că artista îi va pregăti o surpriză de zile mari fostului soț. Care nu va fi deloc plăcută pentru acesta.

Vrea să demonstreze că George nu poate avea grijă de fetițe

Se aude pe la colțuri că Andreea e foarte supărată pe George și vrea să facă în așa fel încât să arate că nu e bun pentru micuțe. Și asta dintr-un motiv cât se poate de clar. Îi plac drogurile. „Andreea știe că divorțul va dura câteva luni, dar pe ea nu o deranjează. Oricum, este decisă să prezinte judecătorilor lucrurile exact așa cum stau. Să demonstreze că George nu este potrivit pentru a avea grijă de copii, mai ales după ce a consumat droguri și a avut ieșiri publice extrem de dure la adresa ei.

Are de achitat și sume din urmă, în momentul în care va rămâne o sentință definitivă. Iar Andreea va solicita, așa cum este și normal, plata întregii sume datorate, până la ultima centimă”, au declarat surse din anturajul Andreei Bălan, susțin cei de la playtech.ro. În acest moment, George Burcea își trăiește povestea de dragoste cu Viviana Sposub. La rândul său, Andreea are parte de ceea ce a așteptat toată viața. Un bărbat care să o înțeleagă și să o respecte, așa cum merită, în persoana lui Tiberiu Argint.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.