Andreea Bălan și sora lui Tiberiu Argint, prietene la cataramă

Aceasta a făcut declarații recent despre ce înseamnă pentru ea prietenia cu jurata de la Te cunosc de undeva.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au format un cuplu discret timp de aproximativ un an, dar din păcate, povestea de iubire s-a spulberat. Nu însă și prietenia cu Sonia Argint, cele două fete fiind extrem de apropiate. Chiar dacă uneori timpul nu le permite să se vadă atât de des cum ar dori.

Pentru mine, chestiile astea țin de educație și de felul în care te raportezi la niște oameni și de niște lucruri pe care le-ai spus

„Eu cred în niște relații absolut civilizate, firești, între oameni care lucrează în domenii similare și care au o simpatie declarată una pentru cealaltă și nu văd de ce ar dispărea doar pentru că relația personală a uneia dintre noi s-a schimbat.

Pentru mine, chestiile astea țin de educație și de felul în care te raportezi la niște oameni și de niște lucruri pe care le-ai spus. Dacă eu am spus că îmi place de tine, o să îmi placă de tine în continuare, trebuie să îmi faci tu mie ceva ca să mă supăr”, a declarat Sonia pentru Viva.

De ce s-a despărțit diva de Tiberiu Argint

Adevărul despre motivul despărțirii dintre cei doi nu-l știe nimeni, dar sursele spun că ea ar fi vrut să ajungă din nou în fața altarului și tânărul nu ar fi fost pregătit. Există și o altă ipoteză, potrivit căreia blonda ar fi fost mult prea autoritară, lucru care nu e pe placul niciunui mascul.

„Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”, a spus Andreea Bălan în cadrul unui interviu acordat Xtra Night Show.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata