Andreea Berecleanu face declarații incendiare despre Gabriela Firea

Au fost colege, dar se pare că Andreei Berecleanu nu i-a plăcut deloc comportamentul fostei sale colege, Gabriela Firea. Iată ce declarații incendiare a făcut despre aceasta.

După ce au avut loc alegerile locale, Andreea Berecleanu a făcut declarații incendiare despre Gabriela Firea.

Andreea Berecleanu face declarații incendiare despre Gabriela Firea

Potrivit gandul.ro, Andreea Berecleanu a transmis un mesaj dur pe rețelele sociale, la doar câteva zile după ce s-au terminat alegerile locale. Jurnalista este total nemulțumită de strategia pe care politicienii au adoptat-o pe parcursul campaniei electorale.

„După câteva luni de nedeschis televizorul, am vrut să văd duminică rezultatul exit poll. Atât. Fusesem la vot, deci aveam tot dreptul să știu. Sigur, veți spune că se putea și on-line, așa e, doar că live-ul, aduce mai multă adrenalină. Și am făcut o excepție. A trebuit să suport multe discuții din platourile de televiziune de tipul ‘bătut apa-n piua’, ireale, indiferent de post. Apoi, în zilele ce au urmat, nimic nu era civilizat.

andreea berecleanu

S-a tot vehiculat cuvântul ‘panaramă’. Eu cred că este o ‘panaramă’ tot ce se întâmplă, o bătaie de joc a acestui popor, o manipulare continuă de 30 de ani. Vă spun și vă repet, nu agreez niciun partid, contravin reperelor mele de orice fel, am toleranța pentru câțiva politicieni și atât. În rest, tot ce se întâmplă este jenant.

Și mă felicit pentru multe decizii pe care le-am luat, inclusiv pe cea de la începutul acestui an, îmi certifică simțul onoarei. Să dea Dumnezeu norocul de a fi sănătoși și asta e cea mai importantă bogăție! Iar eu asta vă doresc! Cu dragoste, a voastră, Andreea„, a scris fosta prezentatoare pe pagina sa de Facebook.

Ce a făcut Andreea Berecleanu după ce a plecat de la Antena 1

După ce a plecat din televiziune, Andreea a spus că se va implica în afacerile soțului său, Constantin Stan, care este chirurg estetician. Acesta are mai multe clinici în Bacău și București.

”Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși!”,  a transmis Andreea Berecleanu.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.