Andreea Berecleanu revine pe sticlă. Cu cine a negociat îndrăgita prezentatoare

Doar 10 luni a rezistat să stea în spatele camerelor de luat vederi. Andreea Berecleanu revine pe sticlă. Cu ce televiziune negociază vedeta.

A stat 17 ani la Antena 1, iar vestea plecării sale a fost șocantă pentru toată lumea. Acum, Andreea Berecleanu revine pe sticlă. Sursele spun că e posibil să fie văzută la Prima TV.

Andreea Berecleanu revine pe sticlă. Cu cine a negociat îndrăgita prezentatoare

Potrivit viva.ro, Andreea Berecleanu și-a anunțat fanii că va părăsi Antena 1 în luna februarie. „Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani. Sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public.

Tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca. Dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme. Și vă mulțumesc pentru toți acești ani.

Citește și  Tatăl lui Nicos de la Puterea dragostei a aruncat bomba. Mona a făcut închisoare

andreea berecleanu

Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață. Dar și pe stradă, față în față. Mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastra, Andreea”, a scris Andreea pe pagina ei de Facebook.

Se află în negocieri cu Prima TV

Sursele spun că în acest moment Andreea Berecleanu s-ar afla în negocieri cu Prima TV, instituție care a fost preluată cu puțin timp în urmă de Adrian Tomșa. „Indiferent de decizia profesională care ar însemna o colaborare nouă un prim anunț îl voi face pe paginile mele personale de Instagram și Facebook. Am avut invitații la discuții de când am demisionat din Antenă, dar nu m-a interesat subiectul revenirii mele. Dacă se vor schimba planurile, asta înseamnă că cineva trebuie să mă convingă de un produs curat”, a menționat frumoasa prezentatoare.

Citește și  Frații lui Emi Pian, în arest. Sunt acuzați de tentativă de omor

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.