Andreea Esca a băgat un om în închisoare

De ani buni o țară întreagă încearcă să afle care este salariul celebrei Andreea Esca. Un angajat al unei bănci din Suceava era cât pe ce să satisfacă curiozitatea. Acesta a ajuns în închisoare.

A primit o amendă de 5000 de lei și a fost condamnat la un an de închisoare. Motivul? A încercat să dea publicității ce salariu are Andreea Esca.

Andreea Esca a băgat un om în închisoare

A trecut mult timp de când jurnaliștii încearcă să afle care este salariul celei mai cunoscute prezentatoare, Andreea Esca. Un angajat al unei bănci din Suceava cunoștea acest lucru și a vrut să-l spună tuturor. Bărbatul se numește Ciprian Ionuț Enciu și a avut proasta inspirație să contacteze mai multe ziare din București.

A vrut 500 de euro ca să spună câți bani încasează Esca lunar

Bărbatul a cerut 500 de euro, iar în schimbul acestora, el urma să dezvăluie totul. Din nefericire pentru el, ziarele au apelat la ajutorul celor de la DIICOT și acesta și-a primit pedeapsa. El a primit o amendă în valoare de 5000 de lei, dar a trebuit să mai scoată din buzunar și alți 6000 de lei. Bani pentru cheltuielile de judecată.

Aș putea trăi și cu mai puțini bani

După tot acest episod, Esca a ieșit la rampă și a recunoscut ce salariu are, mărturisind că banii nu sunt importanți pentru ea. „Viața nu are sens fără întrebarea aceasta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă.

Ce pot să vă spun este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să îl am și bănuiesc că este și rentabil în economia business ului în care activez, astfel încât toată lumea să meargă bine. Nu am fost niciodată preocupată de bani, întotdeauna fac lucrurile cu plăcere și emoție. Nu sunt motivată de partea materială, eu aș putea trăi și cu puțini bani”, a spus vedeta ProTv.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.