Andreea Esca se face actriță. Unde și când poate fi văzută cea mai îndrăgită prezentatoare

Din distribuția filmului care va avea lansarea anul viitor de Ziua Îndrăgostiților, 1 martie sau 8 martie vor mai face parte și Elvira Deatcu, Andreea Vasile și comediantul Ionuț Rusu.

Vă aștept la cinematografe începând cu februarie, 2023

„Este o comedie romantică în care se va regăsi toată lumea. Un om simplu care pleacă în căutarea iubirii, a dragostei ideale: fata de pe afiș. Și trece prin tot felul de situații, care mai de care, mai hilare, emoționante. Și care se va termina într-un mod total imprevizibil.

Tocmai din acest motiv, vă las să vedeți, adică vă aștept la cinematografe începând cu februarie, 2023. (…) E o idee care mă paște și mă bântuie de vreo patru, cinci ani de zile și căutam contextul perfect. (…)

Și uite că am întâlnit contextul perfect și anume pe Jesus del Cerro regizorul, l-am găsit și pe Anghel Damian care a scris scenariul, cumva s-au întrunit contextele potrivite”, a declarat Pavel Bartoș pentru TVMania.

Smiley și Bartoș, invincibili la Românii au talent

Până când visul lui Bartoș va deveni realitate, el se ocupă alături de Smiley de galele emisiunii „Românii au talent”. Iar prezentatorul are emoții cât cuprinde: „Nici mersul pe bicicletă nu e sigur… ai emoții. Așa este și la mine când ajungem în etapa live-urilor, am emoții constructive! Bucuria este cu atât mai mare cu cât sunt primele care se desfășoară într-o stare completă de normalitate după câțiva ani. În live-uri ai nevoie de energia publicului”, a mai spus actorul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata