Andreea Mantea e cea mai fericită mămică. Fiul său, David, a dat primul interviu din viață. E actor cu acte în regulă

Acesta e un tânăr foarte inteligent și cu un simț al umorului foarte bine dezvoltat, care îi va pune de multe ori în dificultate pe adulții din film.

Prezentatoarea susține că cel mic a fost extrem de fericit că a reușit să treacă de castingul producției, iar de atunci s-a îndrăgostit de frumoasa lume a filmului. Sigur că această nouă meserie e destul de grea pentru el, dar nu se lasă pentru că e bucuros de ceea ce realizează. Inteligent, copilul a reușit să învețe zeci de texte, a tras multe secvențe, dar nu i-au plăcut unele costumații.

Trebuie să înveți rolul pe care îl ai și să îl știi bine-bine

„Am avut o zi în care a trebuit să am 11 scene. Deci trebuia să intru de 11 ori și să spun niște lucruri. Trebuie să înveți rolul pe care îl ai și să îl înveți bine-bine. Mama m-a întrebat dacă vreau să fiu actor și am spus da. Mama a vrut și ea și s-a răzgândit, credea că o să fie greu”, a dezvăluit David Mantea la Teo Show.

Citește și  De ce nu a făcut Elena Udrea nuntă până acum. Nu a fost niciodată mireasă

În comedia care va avea premiera pe 7 joacă și nume celebre ale showbizului. E vorba de cunoscuta cântăreață Monica Anghel, dar și actrițele Jojo (Cătălina Grama) și Diana Dumitrescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata