Andreea Mantea, supărată pe telefonul mobil. Ce soluție a găsit prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii”

Alarma de la telefonul mobil este coșmarul Andreei Mantea. Pentru că nu a reușit să oprească soneria, aceasta a dat cu telefonul de pereți. Bruneta spune că s-a speriat pentru că a avut un vis ciudat.

Încerc să-l opresc, nu nimeresc butonul și poc, poc, poc!

„La 7 trebuie să fiu în picioare, ca să-l trezesc pe David, și atunci nu pot să mă trezesc la 7 fix, pentru că, până mă ridic eu, până mă dezmorțesc…la 7 trebuie să fiu la el. La 6 jumate…ding, ding, ding, ding! Uită-te la ecranul telefonului, cât de spart este, pentru că nu-l mai suport.

Încerc să-l opresc, nu nimeresc butonul și poc, poc, poc! Într-o dimineață l-am dat în perete, pentru că nu se oprea.

Dar l-am dat în perete pentru că am visat că erau foarte multe persoane în jurul meu și-mi ziceau <<Dar chiar nu poți să oprești telefonul?!>>, și el tot mergea.M-am speriat, l-am luat și l-am aruncat!” a declarat Andreea Mantea.

Ce ritual are înainte de a merge la filmări

Ca orice vedetă care se respectă, Andreea are și ea un ritual pe care-l respectă cu sfințenie în fiecare dimineață. „Îl trezesc pe David, să ne spălăm pe dinți, pe ochi. Avem două chiuvete, el la a lui, eu la a mea.

Facem planuri pentru ziua respectivă, îi pregătesc micul dejun și îl dau afară pe ușă. Pleacă la școală cu șoferul. După care hrănesc două pisicuțe, doi căței și alte pisicuțe de prin vecini. Toți mănâncă diferit.

Las animăluțele și trec la mine, pentru că am și eu rutinele mele. Dacă nu merg pe bandă, fac câteva exerciții singură, pe care mi le-a dat antrenoarea mea de fitness. După asta, plec spre muncă.”  a mai spus Andreea Mantea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata