Andreea Mantea va avea propriul reality-show la Kanal D

Fanii Andreei Mantea sunt cu adevărat fericiți. Vedeta va avea propriul reality-show la Kanal D.

Vă era dor de Andreea Mantea? O puteți vedea în toată spendoarea ei, pentru că bruneta va avea propriul reality-show la Kanal D.

Andreea Mantea va avea propriul reality-show la Kanal  D

A plecat de la emisiunea Puterea dragostei și toți se întrebau când va reveni pe sticlă. Andreea Mantea a dat vestea cea mare. Va avea propriul reality show la Kanal D. Acest lucru se va întâmpla începând cu 5 octombrie. Emisiunea frumoasei prezentatoare se va numi „Trăiri alături de Andreea Mantea” și urmează să fie difuzată în fiecare luni de la ora 23:00.

Ce se va întâmpla în emisiune

Andreea Mantea a acceptat să fie mereu însoțită de o cameră de luat vederi și, astfel fanii vor afla totul despre viața sa. Chiar și cele mai intime lucruri.   „Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viața mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări.

andreea și david

Pentru că așa e viața, cu de toate. Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele. Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.

David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept că, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23:00, să ne „întâlnim” pe Kanal D!”, a declarat vedeta. Motivul pentru care Andreea a plecat din Turcia a fost faptul că băiatul ei, David, se topea de dorul bunicilor. În plus, atmosfera devenise mult prea sufocantă chiar și pentru ea.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.