Andreea Marin a primit inelul. Vedeta și-a expus bijuteria pe rețelele de socializare

După trei divorțuri, Andreea Marin pare mai fericită ca niciodată. Aceasta a primit inelul și l-a arătat tuturor fanilor săi.

E liniștită că a găsit un asemenea bărbat. Andreea Marin a primit inelul și l-a arătat tuturor celor care o iubesc.

Andreea Marin a primit inelul. Vedeta și-a expus bijuteria pe rețelele de socializare

Să se îndrepte Andreea Marin către o nouă căsătorie? Nimeni nu poate spune deocamdată, însă vedeta a primit inelul. O bijuterie superbă pe care a fotografiat-o și a postat-o pe rețelele de socializare. Pentru moment, Andreea a negat că ar fi vorba de un nou mariaj, spunând doar atât: Nu e vorba de căsătorie, ci de împlinire în doi, mulțumim (…) Inelul e un dar, înseamnă împlinire atât”.

Își renovează locuința

În altă ordine de idei, Andreea e zâna furnicuța. Mai nou aceasta s-a hotărât să-și renoveze casa și a plecat la cumpărături. Bruneta a fost văzută recent într-un magazin de bricolaj unde întreba de materiale necesare renovării. Ea i-a întrebat pe angajații magazinului despre parchet, apoi a examinat tot felul de modele și a studiat prețurile. Ulterior, potrivit evz.ro, vedeta a ajuns și la raionul de plinturi. După ce s-a hotărât ce vrea să achiziționeze, Andreea Marin s-a așezat regulementar la coadă și a plătit o sumă destul de mare.

andreea marin

Cine e iubitul vedetei

Cel care i-a furat inima Andreei Marin este angajat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Despre Adrian Brâncoveanu, Andreea Marin a spus că e un om asumat, cald și cu un suflet mare. E potrivire!”. Pentru prima dată, vedeta trăiește o viață de familie frumoasă.

Și ca să le arate tuturor asta, cu ceva timp în urmă, Andreea a arătat cât de priceput e iubitul său în toate. Desculț, îmbrăcat în tricou și pantaloni scurți, aceasta a fost fotografiat cum lucra la un ornament floral.  „Tavanul e gol, nu știe încă ce i se pregătește. Îl găurim, îl împușcăm, îl prindem în lanțuri. Măsurăm, ne cățărăm, ne jucăm. Important e să faci cu plăcere mici amenajări în casa ta. Fiecare face ce i se potrivește mai bine, dar a face echipă e un amănunt important.

Urmărim procesul și în imagini, pentru voi, așa că suntem și fotografi, pe rând. Cât pregătesc eu florile, sistemul de agățat e gata. Pot începe astfel decorarea. Bucătăria a înflorit… Da, ne place, e mai caldă atmosfera și ne bucurăm că am făcut chiar noi asta, cu economie de resurse și cu dragoste”, a declarat Andreea Marin pe Facebook.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.