Andreea Podărescu e șocată. Ce pensie alimentară va primi pentru copilul său

Cu doar câteva zile în urmă, Andreea Podărescu a dat un apel emoționant. I-a rugat pe fani să se roage pentru sănătatea băiețelului. Ce pensie va primi modelul pentru copil.

Trece prin cele mai grele momente. Copilul e la terapie intensivă și a aflat ce pensie alimentară va primi de la tatăl copilului. Andreea Podărescu e distrusă.

Andreea Podărescu e șocată. Ce pensie alimentară va primi pentru copilul său

Băiețelul Andreei Podărescu a luat o bacterie și se află internat la terapia intensivă. Viața sa a fost pusă în pericol, dar acum a scăpat. Sigur că toți s-au întrebat de ce doar Andreea a fost la spital și nu alături de tatăl micuțului. Din păcate, relațiile dintre mamă și tată sunt din ce în ce mai grele, cei doi certându-se de nenumărate ori. În plus, modelul l-a acuzat de multe ori pe bărbat că nu plătește nici pensia alimentară.  Într-un final, Andreea l-a dat în judecată pentru a obține banii necesari creșterii copilului.

Ce a spus instanța

Potrivit wowbiz.ro, cu puțin timp în urmă, instanța a stabilit și suma pe care acesta trebuie să o plătească dar și programul de vizită. Mai mult, instanța i-a cerut bărbatului să restituie și alocația băiatului. ”Admite cererea principală, în parte. Admite cererea reconvenţională şi conexă, în parte. Stabileşte că exercitarea autorităţii părinteşti să se facă în comun de către ambii părinţi cu privire la minorul…, născut la data de….

andreea podarescu

Stabileşte domiciliul minorului la mamă. Obligă pârâtul reclamant la plata unei pensii de întreţinere lunare, în cuantum de 25% din venitul minim pe economie. Pensie calculată de la data introducerii cererii principale, 12.07.2019 şi până la majoratul copilului, prin mandat poştal. Încuviinţează pârâtului reclamant să aibă legături personale cu minorul, în sensul că îl poate lua în domiciliul său

Obligă pârâtul reclamant să restituie reclamantei pârâte suma de 6600 lei. Reprezentând alocaţie acordată de stat pentru minor. Respinge, în rest, cererea principală, ca neîntemeiată. Respinge, în rest, cererea reconvenţională şi conexă, ca neîntemeiată. Executorie. Compensează în parte cheltuielile de judecată, obligă pârâtul reclamant la plata sumei de 2020 lei ,reprezentând cheltuieli de judecată către reclamanta pârâtă.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare pe programul de vizitare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti”, se arată în decizia instanței. Cum venitul minim pe economie este de 2.230 lei brut, respectiv 1346 lei net. Asta înseamnă aproximativ 336 lei net (557 lei brut).

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.