Andreea Podărescu este distrusă. Fiul său are leucemie

Necazuri mari pentru Andreea Podărescu. Fiul său are leucemie. Micuțul a fost internat de urgență la ATI.

Una dintre cele mai frumoase femei di România, Andreea Podărescu, e disperată. Micuțul său are leucemie. În acest moment, se află la terapie intensivă.

Andreea Podărescu este distrusă. Fiul său are leucemie

Este cel mai greu moment al vieții sale și e foarte speriată. Andreea Podărescu are o perioadă dificilă, pentru că fiul său are leucemie. Din nefericire, micuțul este acum pe mâinile medicilor. Potrivit tacataca.prosport.ro, vedeta a dat o primă declarație și a făcut un apel public. Ea le-a cerut oamenilor să se roage pentru ea.

„Durerea pe care o simt este de nedescris în cuvinte şi nu doresc ca nicio mamă să treacă prin ce trec eu acum. Vă rog din suflet sa vă rugaţi pentru copilaşul meu. Aştept rezultatele astăzi, s-au repetat analizele de ieri, aştept să văd, situaţia nu este deloc ok. Sunt devastată, efectiv. Copilaşul meu nu merită aşa ceva, e totul foarte nedrept. S-a simţit rău, a avut temperatură şi frisoane la un moment dat, acum două seri, dar pe zi a fost foarte vioi, am mers în parc, s-a jucat, nu a fost nicio problemă. Într-adevăr, a mâncat puţin mai mult decât în celelalte zile pentru că probabil a fost şi mult mai activ”, a spus Andreea Podărescu pentru spynews.ro.

andreea podarescu si fiul

Micuțul este în stare foarte gravă

Potrivit Andreei Podărescu, cel mic a făcut o enterocolită și a mers cu el de urgență la spital. Acolo, medicii i-au dat verdictul crunt. „El a mai făcut enterocolita şi nu a fost atât de grav, adică l-am tratat acasă fără nicio problemă, doar că aceste pete m-au dus cu gândul că într-adevăr este ceva foarte grav pentru că nu le-am mai văzut până acum.

Deja i-au luat sânge copilaşului şi aştept rezultatele analizelor. Momentan este sub medicatie, este la perfuzie, suntem la terapie intensiva. Nu am cum sa spun ca este vioi pentru ca s-a simtit foarte, foarte rau. Starea lui s-a agravat dimineata, cand am si constatat ca are acele pete pe corp si nu mai era copilul meu”, a menționat Andreea Podărescu.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.