Andreea Raicu e în culmea fericirii. Are un nou iubit

Moș Crăciun a venit mai repede pentru Andreea Raicu. Are un nou iubit. Nimeni altul decât fostul Mădălinei Ghenea, Matei Stratan.

A dus-o pe Andreea Raicu la părinții lui, semn că are gânduri serioase cu ea. Matei Stratan este noul iubit al vedetei.

Andreea Raicu e în culmea fericirii. Are un nou iubit

Potrivit viva.ro, cu doar două luni în urmă, Andreea Raicu a fost prinsă de paparazzi când ieșea din casa lui Matei Stratan. Adică a fostului iubit al Mădălinei Ghenea. Recent, cei doi au fost surprinși din nou împreună, dar într-un mod la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Cei doi au plecat din casa părinților lui Matei. Un semn clar că relația a ajuns la un alt nivel și Matei are gânduri serioase cu Andreea. Dacă nu a avut noroc cu frumoasa Mădălina, se pare că Matei a găsit femeia pe care a tot căutat-o.

madalina ghenea

Andreea a vorbit despre bărbatul din viața sa

Nu cu mult timp în urmă, bruneta a recunoscut că e îndrăgostită și că în viața sa există acum un bărbat. Însă nu a spus nici că ar avea o relație, nici că se gândește la ceva mai serios. Cu siguranță, acest bărbat are ceva deosebit, pentru că Andreea nu ar accepta lângă ea pe oricine. În plus, experiența din India a schimbat-o în bine și acum știe ce vrea cu adevărat. „Viaţa mea este foarte liniştită pentru că nu mai citesc ziarele. La un moment dat o să mă mărit. Înainte nu ieşeam că îmi era frică să nu se scrie, acum nici nu mă mai interesează. Recunosc, am iubit’, spunea Andreea Raicu în urmă cu ceva timp.

De ce s-a despărțit Matei de Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea și Matei au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar când toată lumea se aștepta la o căsătorie, cei doi și-au spus adio. „Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă, eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea, a declarat Mădălina Ghenea pentru gossiptvmagazine.it.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.