Andreea Tonciu are din nou probleme de sănătate. Bruneta a ajuns la spital

Andreea Tonciu are o perioadă foarte grea din punct de vedere al sănătății și încearcă să țină situația sub control.

Abia ce le-a arătat fanilor cum a stat cu perfuzia în mână, că a intrat într-o altă belea și imediat a ținut să le spună și fanilor săi. Vedeta spune că a avut o zi foarte grea, cu multă filmări, iar noaptea a fost din nou clienta spitalului, unde a dus-o o prietenă.

Bruneta se pare că are ceva de natură oftalmologică dar după ce au consultat-o, medicii au trimis-o acasă.

Am ochii super injectați

„Da dragilor. Nu am scăpat de una, dau de alta. Am ajuns din nou la spital, dar acum cu o problemă oftalmologică. Am ochii super injectați. Vreau să îmi spuneti daca sunteti curiosi ce am pătit la ora aceasta. (…) Sper să mă lase problemele și să nu mă mai doară.”, a mărturisit Andreea Tonciu pe contul de socializare.

Părinții nu mai divorțează

Cu ceva timp în urmă, Andreea tuna și fulgera și le-a spus tuturor că părinții divorțează. A existat și un motiv: tatăl ar fi înșelat-o pe mama vedetei cu… menajera.

”Nu voiam să vorbesc despre asta, dar o anumită persoană mi-a destrămat familia. Ştiu că tot timpul sunt veselă şi foarte fericită, dar crede-mă, eu sufăr enorm. Cât am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu ea.

Parinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp. Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie.

A avut relații intime cu tatăl meu

A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu. Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația. Menajera este mai mică decât mine, are 34 de ani.

Aveam cea mai mare încredere în ea. Tatăl meu este în casă cu noi, nu este cu ea. Am vorbit cu ea. Ea este căsătorită și are doi copii. Mi-a recunoscut tot și mi-a spus să nu o spun soțului ei. I-am zis să blocheze numărul tatălui meu și n-a făcut-o. Așa că l-am sunat pe soțul ei și i-am spus. (…) venea cu tupeu să stea la masă cu mine și mama mea în timp ce ea avea relații intime cu tatăl meu.”, a povestit Andreea Tonciu, în emisiunea lui Măruță.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata