26 27

Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei! Vedeta nu se mai înțeleagă cu Rebeca: „Am răsfățat-o prea mult”

Andreea Tonciu are probleme cu fiica ei. Pentru că mereu a fost deschisă și a spus lucrurilor pe nume, bruneta a recunoscut că nu se mai poate înțelege cu Rebeca, iar asta pentru că atât ea, cât și ceilalți membri ai familiei, au răsfățat-o prea mult.

Probleme cu Rebeca

Andreea Tonciu nu s-a ascuns, ca de fiecare dată, și a recunoscut că întâmpină niște probleme serioase cu fiica ei.

Vedeta a răsfățat-o prea mult pe Rebeca, iar acum nu știe cum să găsească o cale de înțelegere cu micuța. 

„Crede-mă că eu nu mă înțeleg cu fata mea, pentru că am răsfățat-o extrem de mult și am ajuns în situația în care eu mă învinovățesc pe mine și familia mea, că din cauza mea copilul este atât de răsfățat. Ajută-mă cu un sfat, că toată lumea mi-a sărit în cap”, a spus Andreea Tonciu.

Felicia Akkaya sare în ajutorul vedetei și îi oferă sfaturi prețioase. Psihologul specialist în parenting i-a spus ce metodă să aplice cu fiica sa și cum să îi mai ia din răsfăț.

Citește și  Oana Roman, despre noua dietă. La ce a renunțat definitiv: ”Mă simțeam super balonată”

„Nu e de mirare și că ți-au sărit în cap, nici că încercăm să ne răsfățăm copiii. Până la urmă ne sunt dragi și ne dorim cumva să le fie bine, să le facem toate mofturile, să fie fericiți, să vedem acea sclipire din ochișorii lor, de aici până la momentul la care să

li se pară că totul li se cuvine și că pot să ni se urce chiar și în cap, mai puțin. 7 ani e o vârstă minunată, frumoasă, în care copilul încă își dorește să interacționeze cu tine, dar este și vârsta când începem să înțelegem regulile.
Inițial, trebuie să ai o discuție cu ea, să înțeleagă că este important să coopereze cu tine. Încet, încet să cauți câte un lucru pe care să îl lucrați împreună de comun acord.
Tot ce înseamnă expunere media înseamnă responsabilitate. Faptul că îți pasă de copilul tău, de cum te înțelegi cu Rebeca este esențial. Tu trebuie doar să păstrezi comunicare cu ea.
Încet, încet se va schimba dacă va simți că nu are loc. Trebuie să găsești un motiv pentru care să determini în timp o schimbare.”, a explicat Felicia Akkaya, la WOWnews.
Andreea Tonciu este căsătorită de câțiva ani cu Daniel Niculescu și au împreună o fetiță, Rebeca.
Chiar dacă cei doi postează împreună o mulțime de poze pe rețelele de socializare, fosta asistentă TV a povestit că a vrut să divorțeze la un moment dat. Cu toate astea, ea a renunțat la acest când pentru copilul ei.
Principalul motiv pentru care Andreea Tonciu nu a divorțat a fost chiar fiica ei, Rebeca. Aceasta s-a gândit că micuța nu merită să crească fără tată.
„Am avut un episod în care eram pe punctul să-mi iau zborul (n.r. să pună punct căsniciei cu Daniel Niculescu).
Andreea Tonciu va divorța, dar nu încă și nu cred că am să divorțez curând pentru că nu-mi place să destram familia, mai ales acum când o am pe Rebeca. Nu aș prefera să crească fără tatăl ei niciodată”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea „Teo Show”.