Anna Lesko a recunoscut. Cine a fost bărbatul cel mai bun la pat

Până la vârsta de 41 de ani, Anna Lesko a avut mulți bărbați, dar nici unul nu s-a comparat cu Codin Maticiuc, care a fost cel mai bun la pat.

Dacă Irinel Columbeanu a cam dezamăgit-o la pat, Codin Maticiuc a fost senzațional la pat. Ce spune Anna Lesko despre bărbații din viața ei.

Anna Lesko a recunoscut. Cine a fost bărbatul cel mai bun la pat

De-a lungul timpului, Anna Lesko s-a afișat doar la brațul bărbaților celebri și cu dare de mână. Iar primul său iubit când s-a mutat în România a fost binecunoscutul afacerist Irinel Columbeanu. Au urmat apoi alte personaje celebre, precum Codin Maticiuc, Marian Ionescu, Alex Erbașu, Sabin Ilie, Elan Scwartzenberg  sau Alin Cocoș. Toți s-au purtat ca niște domni cu frumoasa Anna, însă la capitolul amor unii au lăsat de dorit.

anna lesko

Potrivit desprevedete.ro, recent cântăreața a vorbit despre care a reușit să fie cel mai bun la capitolul amor. Și, surprinzător pentru unii, vedeta a spus că în top se află Codin Maticiuc. Nu aceleași cuvinte de laudă a avut pentru Irinel Columbeanu, despre care a dezvăluit că nu a excelat niciodată în nopți fierbinți.

Citește și  Codin Matiuc nu se gândește la însurătoare. Iată care e motivul

Cum l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu

Anna Lesko l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu când era foarte tânără, cei doi cunoscându-se când tânăra a ajuns în România. Idila s-a înfiripat la Constanța, unde Irinel obișnuia să stea toată vara să petreacă. Tânăra Anna făcea atunci parte dintr-o trupă de balet și dădea spectacole la Cazinoul din Constanța. Irinel s-a îndrăgostit pe loc de ea și cei doi au stat împreună timp de opt ani. Sursele spun că acesta i-ar fi dat mulți bani doar ca să rămână alături de el. Chiar dacă cei doi nu au format un cuplu, au rămas în cele mai bune relații. De altfel, Anna a fost prima persoană care i-a apărarea atunci când a divorțat de Monica Gabor a fost cântăreața.

Citește și  S-a aflat cine e „Războinica” acuzată că a făcut sex la Survivor. Și nu s-a oprit la un singur bărbat

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.