Anna Lesko, dezvăluiri de suflet din adolescență. Am intrat prima dată într-un club în România

Una dintre cele mai frumoase cântărețe din România, Anna Lesko a făcut dezvăluri de suflet din adolescență.

La 41 de ani se mândrește cu o carieră de invidiat și un copil reușit, pe care-l adoră. Anna Lesko a făcut dezvăluiri de suflet din adolescență.

Anna Lesko, dezvăluiri de suflet din adolescență

Se spune că este una dintre cele mai sexy cântărețe ale României. Dar puțini știu că Anna Lesko a avut în copilărie o educație spartană. Artista a făcut dezvăluiri de suflet din adolescență, mărturisind cât de greu i-a fost momentul în care a hotărât că se va stabili definitiv în România.

“Tatăl meu nici nu ştia, era plecat în Moscova atunci, iar mama rămăsese să aibă grijă de noi, fetele. Şi noi eram crescute cu mare stricteţe, nu mergeam la discotecă, ci învăţam să avem grijă de gospodărie şi să ne pregătim pentru viaţă.  Mama ne învăţa şi cum să avem grijă de noi, ea mergea pe tocuri chiar şi atunci.

anna lesko

Cred că a fost un model pentru cât de feminină trebuie să fii, şi aranjată, indiferent de ceea ce faci. Iniţial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete. Apoi, am intrat ca rezervă în trupă, iar în câteva luni am ajuns să dansez. Am reuşit să depăşesc acel moment. A trebuit să le demonstrez multor oameni din jurul meu că puteam face această trecere din Chişinău în Bucureşti”, a declarat Anna Lesko pentru viva.ro.

Am văzut prima oară un club când am ajuns în România

“Când m-am hotărât să rămân în România, pentru părinţii mei a fost un şoc. A fost ceva cumplit pentru ei, mai ales că eu vin şi dintr-o zonă în care educaţia era mai rigidă. (…) Am văzut prima oară un club când am venit în România. Eram într-o relaţie şi partenerul meu de atunci m-a dus pentru prima dată într-un astfel de loc. Până la 17 ani şi jumătate nu intrasem în niciun club. Eu am venit în România să cos costume (…)”, a spus frumoasa cântăreață. Potrivit cancan.ro, după ce s-a despărțit de DJ Vinnie, Anna Lesko iubește din nou. Cel care stă lângă artistă este un cunoscut afacerist care, spun sursele, nu ar avea nici o legătură cu showbizz-ul românesc.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.