Anna Lesko e pusă pe fapte mari. Pe cine a pupat artista la emisiunea Ferma

După sărutul dintre George Burcea și Viviana Sposub, o altă mare artistă e pusă pe fapte mari. Pe cine vrea să cucerească frumoasa Anna Lesko la emisiunea Ferma.

Anna Lesko e greu de cucerit. Totuși, se vede că e pusă pe fapte mari. Pe cine a pupat artista la emisiunea Ferma.

Anna Lesko e pusă pe fapte mari. Pe cine a pupat artista la emisiunea Ferma

Cunoscutul pilot de raliuri Octavian Ciovică se pare că o vrea pe Anna Lesko. Pusă pe fapte mari, aceasta însă s-a rezumat la a-l pupa pe cel care are în palmares multe cuceriri. Cu frumoasa Anna, va avea însă de luptat. Iar dacă acesta crede că artista mai are puțin și-i va cădea la picioare, va avea o surpriză. Pentru că Anna i-a dat doi pupici pe obraz și unul pe frunte, din alt motiv. “Știi genul acela de băiat de care poți să-ți bați joc? Mi-e milă”, a declarat Anna Lesko despre Octavian.

ann lesko ferma

Cine e Octavian Ciovică

Pe de altă parte, Ciovică are un vis: să câștige emisiunea Ferma și să obțină certificatul de pilot de linie. Consilier local la Brașov, acesta are însă multe de făcut până când visul va deveni realitate. „Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Fermă”, a declarat Octavian Ciovică la începutul show-ului.

Cu cine s-a iubit Anna Lesko

În ceea ce o privește pe Anna Lesko, aceasta a avut doar bărbați celebri. Când era dansatoare într-o trupă de balet, ea l-a cunoscut pe Irinel Columbeanu cu care a stat opt ani. După despărțirea de afacerist, s-a iubit cu Marian Ionescu, de la Direcția 5, apoi a fost alături de Roger Akoury, patronul unui lanț de farmacii. Părăsită de acesta, și-agăsit alinarea în brațele lui Sabin Ilie, apoi a urmat Alin Cocoș, Radu Mazăre și Alex Erbașu. Nu s-a putut hotărî între Codin Maticiuc și Liviu Moreanu, apoi l-a cucerit pe Elan Schwarzenberg.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.