Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea

Relația dintre Antonia și Alex Velea pare desprinsă dintr-o poveste de dragoste. Mai nou, aceasta făcut un tatuaj cu chipul iubitului său.

A vrut să-și arate admirația și iubirea față de tatăl copiilor săi. Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea.

Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea

Și-a surprins iubitul cu un lucru total neașteptat. Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea, iar acesta a fost extrem de încântat. Cântărețul a făcut și un comentariu la fotografia postată pe rețelele de socializare: Diamantul meu. Tot recent, Antonia a considerat că e cazul să-și remodeleze sânii. Artista a dat lămuriri despre operație, după ce fanii au postat pe internet tot felul de mesaje în care spuneau că Antonia e grav bolnavă.

M-am operat la sâni

După ce a văzut că internauții nu se opresc să comenteze, frumoasa Antonia a postat un mesaj pe contul său de Instagram și a dat explicații clare pentru toată lumea.

Citește și  Jador trece prin prin momente cumplite. Mama sa e grav bolnavă

“Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”, a scris Antonia. În plus, Antonia i-a rugat pe toți fanii săi să aibă grijă atunci când trimit mesaje încare o critică pentru faptul că a decis să apeleze la medicul estetician.

antonia

“Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: De ce? Nu aveai nevoie!, Aoleu, acum eşti nu ştiu cum, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a mai spus vedeta.

Declarație de dragoste pentru Velea

Cu ceva timp în urmă, Antonia i-a făcut o emoționantă declarație de dragoste iubitului său. Cei mai mulți dintre voi nu știți, dar omul acesta întotdeauna mi-a suportat toanele. Când sunt într-o perioadă mai sensibilă a lunii, în loc să se supere pe mine, mă întreabă dacă poate face ceva pentru a-mi lua durerea.

Citește și  Oana Moșneagu a spus ce are pe suflet. Unde greșește Vlad Gherman

Să nu mai pomenim de situațiile în care chiar mă doare ceva. Atunci suntem ca doi siamezi, el simte durerea mea și îmi spune că își dorește să aibă puterea să o ia și să o poarte el, pentru ca eu să nu mai sufăr. (…) Mă întreabă dacă îmi este foame și ce aș vrea să mănânc. Eu îi răspund că îmi doresc pui prăjit. Iar el îmi răspunde: <<OK, dar pe grătar pentru că vrei să arăți bine la vară.>> (…) Nu am simțit niciodată o chimie și o dragoste atât de puternice pentru cineva. Sunt extrem de fericită să am o familie cu tine. Felul în care îți privești copiii, pur și simplu îmi topește inima. Ești făcut să fii tată, chiar unul foarte bun. Te iubesc!”, a declarat Antonia.

Citește și  Surprize, surprize... Antonia e din nou însărcinată?

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.