Antrenorul Mouratoglou, vinovat pentru despărțirea Simonei Halep de Toni Iuruc?

Să se fi îndrăgostit Simona Halep și Patrick Mouratoglou? N-ar fi exclus, dacă ne gândim că același antrenor s-a iubit cu o altă sportivă de care a avut grijă, celebra Serena Williams.

Relația dintre Serena Williams și Mouratoglou a fost descoperită de paparazzi care i-a surprins de multe ori în ipostaze care arătau că sunt îndrăgostiți. De altfel, se spun că antrenorul ar fi divorțat de prima soție după ce ar fi fost împreună cu Serena. De aceea, sursele spun că ar fi posibil ca acum acesta să se fi îndrăgostit de Simona Halep.

serena williams

Am avut încredere în el din prima secundă

„M-a făcut să iubesc tenisul din nou și să iubesc să muncesc, ceea ce nu s-a întâmplat înainte. Tot ce e în jurul meu ține de Mouratoglou și de academia lui. Echipa este 100% a lui. Am făcut această schimbare.

Am început ceva nou și deja mă bucur foarte mult. Am avut încredere în el din prima secundă. Nu știam nimic despre el, nu ne-am întâlnit și nu am vorbit înainte. Totul e nou, dar am încredere în el și mă simt în siguranță”, a spus Simona Halep la conferința de presă despre noul ei antrenor.

Patrick Mouratoglou susține că o iubește pe Simona Halep

La rândul său, într-un interviu pentru Be In Sport, Patrick Mouratoglou a declarat că o iubește pe sportiva pe care o reprezintă. „Eu și cu ea ne bucurăm mult de ceea ce facem. Ne înțelegem foarte bine.

Să fim pe teren, să ne trezim dimineața să lucrăm e o plăcere pentru amândoi. Așa cum spune Mike Tyson, niciun boxer nu e mai periculos decât unul fericit. Aici avem o jucătoare de tenis fericită. Cu cât o cunoști mai mult, cu atât o iubești mai mult”, a spus Patrick Mouratoglou.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata