Anunțul care zguduie showbizzul. Pepe divorțează. Artistul a spus totul pe pe contul său oficial de YouTube

Chiar dacă toate lucrurile părea să meargă din ce în ce mai bine între Pepe și soția sa, situația e gravă în familia artistului.. Pepe divorțează.

Unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului, Pepe divorțează. Artistul spune că decizia îi aparține soției.

Anunțul care zguduie showbizzul. Pepe divorțează. Artistul a spus totul pe contul său oficial de YouTube

La opt ani de când este împreună cu Raluca Pastramă, Pepe divorțează. Artistul a făcut declarații uluitoare pe contul oficial de YouTube. Mai mult, cântărețul a recunoscut că el și Raluca nu mai locuiesc împreună de două săptămâni. “Dragilor, vreau să fac un anunț extrem de important. Este trist, dar adevărat.

Eu și Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Am înțeles niște lucruri și eu și ea, nu mai există tensiuni. Sau cel puțin ne străduim să nu mai existe”, a declarat faimosul artist.

Citește și  Leo de la Strehaia, părăsit din nou de Dana Criminala. Și-a luat casă, la Pitești, de peste 100.000 de euro

nunta pepe

Decizia i-a aparținut soției

Pepe susține totodată că decizia îi aparține soției, iar el a făcut tot ce a putut ca să remedieze situația, însă nu s-a putut. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii. Vrem să avem o comunicare bună pentru educația și fericirea lor. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu fetele. După ce am trecut de acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu speculați prea mult, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Vom divorța la notar, nu vom merge la tribunal. Din punctul meu de vedere nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am făcut tot posibilul să-mi salvez căsnicia”, a mărturisit cânărețul în clipul postat pe contul său oficial de YouTube.

Citește și  Walter Zenga, declarații uluitoare despre soție. Nu o mai recunosc deloc

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.