Arată bestial, dar a trecut prin cabinetul medicului estetician. Câte operații are iubita lui Dorian Popa

Este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar Dorian Popa o adoră. Câte operații estetice are iubita cântărețului.

Ori de câte ori iese cu ea pe stradă, nu există bărbat care să nu o privească cu admirație. Câte operații estetice are Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa.

Arată bestial, dar a trecut prin cabinetul medicului estetician. Câte operații are iubita lui Dorian Popa

Babs, așa cum este cunoscută în mediul virtual, arată ca în reclame, iar bărbații nu se sfiesc să întoarcă capul după ea. Numai că tânăra are acasă tot ce își dorește, iar Dorian Popa e îndrăgostit până peste cap. Doar că acest chip perfect, buze pline și trup de înger, nu au fost primite toate în dar de la mama natură. Însă iubita lui Dorian Popa nu a avut nici un fel de probleme să recunoască. Ea a mărturisit că a trecut prin cabinetul medicilor esteticieni pentru a-și face îmbunătățiri unde a considerat că e cazul.

Citește și  Întoarce banii cu lopata, dar uită să le dea pensie alimentară copiilor

babs

Și-a făcut implant de sprâncene, implant mamar și liposucție

Așa se face că Babs le-a declarat fanilor săi că are atât implant de sprâncene, cât și rinoplastie, implant mamar și liposucție. Mai mult, tânăra a spus că și-a pus pentru prima dată silicoane când avea vârsta de 23 de ani. Un singur lucru o deranjează acum. Nu e mulțumită de cum a decurs operația la nivelul nasului, așa că vrea să-și facă o nouă intervenție.

Iubita lui Dorian Popa e designer și multe dintre creațiile sale se pot vedea pe instagram. Chiar dacă nu se pricepe la modă, ea spune că cel mai mare critic este iubitul său. Ea spune că e pregătită să treacă la următorul nivel al relației cu artistul. Tânăra și Dorian au discutat și despre copii. După ce vor avea primul copil al lor, aceștia vor să mai înfieze un micuț.

Citește și  Primele declarații ale lui Alin Oprea după anunțul divorțului: Am simțit cumva o eliberare

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.