Arată bestial după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce a făcut Oana Roman

Toată lumea o știa pufoasă, dar Oana Roman i-a lăsat pe toți fără cuvinte când a slăbit 20 de kilograme. Cum a reușit acest lucru?

Într-un singur an, Oana Roman a dat jos nu mai puțin de 20 de kilograme. Acum, ea spune tuturor secretul.

Arată bestial după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce a făcut Oana Roman

Nu a ținut doar dietă ca să dea jos cele 20 de kilograme, ci a urmat un regim echilibrat. Și bineînțeles, a apelat la multe proceduri de remodelare corporală. Așa a ajuns Oana Roman să fie invidiată pentru silueta sa. Oana spus tuturor și ce dietă a ținut, dar a recunoscut și că a scăpat de 14 cm în talie și șolduri. Singura problemă este că a rămas cu puțină burtă. Și asta pentru că procedurile de remodelare corporală nu le poate face și în acea zonă, din cauza problemelor de sănătate.

S-a gândit să facă o abdominoplastie

“Oana nu poate face orice procedură în zona abdomenului pentru că are o plasă pe care medicii i-au pus-o la scurt timp după nașterea Izei. Atunci a avut mari probleme de sănătate, a fost la un pas de nenorocire după ce făcuse o infecție puternică care se putea transforma în septicemie. Zona este sensibilă și nu poate face orice proceduri pentru că ar putea da peste alte probleme. Nu-și poate pune sănătatea în pericol. Însă s-a interesat și ar putea face o operație estetică, abdominoplastie se numește și ar mai scăpa și de surplusul de grăsime de la burtă”, susțin surse din anturajul vedetei, pentru ciao.ro.

Citește și  Oana Roman și-a atins scopul. Cum arată acum fiica lui Petre Roman

După naștere, a fost la un pas de moarte

După ce în 2014 a făcut cezariană când a născut-o pe Iza, oana avut mari probleme de sănătate. La scurt timp după cezariană, tăietura nu se închidea, ci a început să sângereze și nu dădea semne de vindecare. Medicii au constatat că are o infecție puternică și a fost operată din nou. Din păcate, infecția i-a atins muşchiul peretelui abdominal şi intestinul gros. A urmat o a treia operație și atunci i-a fost tăiată o bucată din muşchiul abdominal. În locul acesteia a fost pusă o plasă, dar a fost salvat intestinul gros.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata