Arată incredibil la 40 de ani. Ce dietă respectă Ana Lesko

Are un corp de adolescentă chiar dacă are 40 de ani. Frumoasa Ana Lesko a recunoscut ce dietă respectă pentru a arăta atât de bine.

Ana Lesko respectă o dietă de ani buni, bazată pe legume și preparate pe care le gătește chiar ea.

Arată incredibil la 40 de ani. Ce dietă respectă Ana Lesko

Concurentă la emisiunea Ferma de la ProTV, Ana Lesko i-a uimit pe toți cu corpul său. Aceasta spune că nu face eforturi chiar atât de mari pentru a se menține în formă, pentru că e ajutată și de genă. Iar în ultimii ani a avut aceeași greutate, motiv pentru care e deseori invidiată. Totodată, Anna a spus că niciodată nu a avut probleme cu kilogramele în plus, pentru că nu exagerează cu carbohidrații. Din acest motiv, i se potrivesc și haine din perioada liceului.

anna lesko

Cel mai mult cred că am oscilat un kilogram, maxim două

„Eu nu am fost niciodată grasă sau mai plinuță. Nici când am fost însărcinată. Cel mai mult cred că am oscilat cu un kilogram, maximum  două, dar care nici nu se observă. Am aceleași haine de acum o mie de ani.

Poate mi s-a modificat un pic corpul după naștere. Am observat că anumite rochii îmi vin acum fixe la torace, dar atât. Poate și pentru că eu nu mănânc carbohidrați în mod excesiv.

Nu sunt genul de femeie care să mănânce zilnic pâine, paste sau pizza. Mănânc paste o dată la ceva timp. În rest, mănânc doar ce gătesc eu. Mă bazez foarte mult pe legume.

Singurele dăți când nu mai țin cont sunt atunci când am pofte de ceva anume, dar după revin la stilul meu alimentar. Am norocul că, și dacă pun două kilograme, le pun uniform”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

Consumă multe legume și pește

Și atunci, ce mănâncă Ana Lesko? Cât se poate de multe legume verzi, optând pentru broccoli, sparanghel, fenicul, dar și pește. Și de pe masa Anei aproape că nu lipsesc preparate pe bază de mazăre, năut sau linte. Frumoasa cântăreață nu iubește dulciurile și anual face două cure de detoxifiere.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.