Are 51 de ani și un iubit de 29 de ani. Cine este vedeta căreia nu-i pasă de gura lumii

Lia Bugnar are 51 de ani și un iubit de 29 de ani. Cine este iubitul celebrei actrițe.

Este o vedetă iubită de toată lumea și un iubit cu mult mai tânăr decât ea. Cu cine se iubește actrița Lia Bugnar.

Are 51 de ani și un iubit de 29 de ani. Cine este vedeta căreia nu-i pasă de gura lumii

Cel care i-a furat inima Liei Bugnar este cu mult mai tânărul Anghel Damian. Acesta spune că o iubește cu patimă pe actrița de 51 de ani. Chiar dacă este un iubit de 29 de ani. Ce a atras-o pe fosta concurentă de la Asia Expres la mult mai tânărul bărbat? Ea spune că în primul rând pasiune artistică, pentru că ambii sunt atât scenariști cât și actori. Cât privește diferența de vârstă de 22 de ani, acest lucru este doar pe hârtie. Pentru ei nu contează.

Citește și  Bianca Drăgușanu i-a trimis scrisoare lui Moș Crăciun. Ce își dorește vedeta

lia bugnar

Anghel Damian a primit premiul UCIN pentru cel mai bun actor în rol secundar

Pe de altă parte, iubitul Liei Bugnar se bucură și de un premiu pe măsura talentului. Este vorba de premiul UCIN pentru rolul Prințului Carol din filmul Queen Marie of Romania. “De multe ori succesul poate să fie doar apartent, să ai impresia că un om este extraordinar de bine și de fapt, în sufletul său, să trăiască o mare dramă. Încerc să țin un echilibru în toate lucrurile astea și să-mi dau seama că totul e ciclic, există momente în care primești aprecierea, există momente când ești la pământ, se întâmplă.

Și important este să-ți păstrezi un echilibru în ambele variante și în alea de succes și în alea de insucces. Și asta am primit în cei 7 ani de acasă și și am și văzut în traseul părinților mei”, a declarat artistul. Cât privește căsătoria celor doi, acesta a mărturisit că nici unul nu crede în acest formalism: “Pentru că cel mai important e să existe armonie într-o relație. Și atâta timp cât noi doi ne comportăm ca într-o căsnicie de ce am avea nevoie de un certificat care să strige în gura mare acest lucru”.

Citește și  Șocant. Maradona a locuit într-o sală de jocuri

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.