Are o avere de 2 milioane de dolari. Maria Ciobanu și-a făcut testamentul

La vârsta de 83 de ani, cea mai iubită cântăreață a României, Maria Ciobanu și-a făcut testamentul.

A dorit ca toate lucrurile să fie puse în ordine. Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. La cine se duce averea.

Are o avere de 2 milioane de dolari. Maria Ciobanu și-a făcut testamentul

Una dintre marile nume ale României, Maria Ciobanu, a făcut un gest la care nu s-a așteptat nimeni. Celebra cântăreață și-a făcut testamentul. Aceasta a ales ca tot ce a strâns într-o viață să fie împărțit între copii și nepoți. Potrivit tacataca.prosport.ro, artista are în prezent o avere de 2 milioane de euro. Se mai adaugă și trei vile în Capitală, câteva apartamente, terenuri, dar  și bijuterii de peste 100.000 euro.

Ionuț Dolănescu va primi casa din America

Se pare că artista a ales ca fiului său mult iubit, Ionuț Dolănescu să îi revină locuința din America. Celebrele bijuterii ale Mariei Ciobanu se vor duce la surorile lui, Leontina și Camelia. Cu o singură condiție însă. Fetele nu au voie să le vândă după decesul său. Se pare că și superbele ținute populare se vor duce tot către fete. Tot sursele susțin că apartamentele Mariei Ciobanu se vor duce la nepoți.

maria ciobanu

 

Drepturile pentru melodii vor fi împărțite în mod egal

Pentru a nu exista nici un fel de discuții, Maria Ciobanu a ales ca drepturile pentru piesele sale să fie împărțite în mod egal. Să fie oare vreo problemă cu Maria Ciobanu dacă a luat această decizie? Din contră, Ionuț Dolănescu a declarat la Antena Stars, că mama sa se simte bine. Maria Ciobanu, care a stat în America în ultima perioadă de timp, a făcut și ea declarații despre starea sa de sănătate. “Cu sănătatea sunt ca la 83 de ani.

Mă mai dor mâinile, genunchii, dar anii își spun cuvântul. Suntem sănătoși, așa în general. Dar abia aștept să vin în țară, pentru că acolo e mai bine. Mă rog să ne țină Dumnezeu sănătoși și să începem munca, pentru că eu am cântat aici doar de două ori și pe gratis. Mă rog zi și noapte la Dumnezeu să ajung acasă cât mai repede”, a declarat interpreta de muzică populară.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.