Aroganța supremă. Să speli roțile Lamborghinului cu șampanie. Victoraș Micula știe de ce

Fiul afaceristului Viorel Micula nu ratează nici o ocazie să-i facă pe alții să se simtă mici și neînsemnați. Mai nou, acesta a spălat roțile Lamborghinului cu șampanie.

La așa ceva nimeni nu s-ar fi gândit vreodată. Moștenitorul Tutti Fresh s-a filmat în timp ce spăla roțile Lamborghinului cu șampanie.

Aroganța supremă. Să speli roțile Lamborghinului cu șampanie. Victoraș Micula știe de ce

Potrivit cancan.ro, Victoraș Micula a făcut un gest cu totul ieșit din comun. A vrut să vadă care dintre două șampanii renumite poate spăla mai bine roțile unui Lamborghini. Și a testat totul în direct, postând un filmuleț. A ales și o metodă inedită pentru a spăla roțile. Pe una dintre ele a turnat un tip de șampanie, iar pe cealaltă celălalt tip. Gestul său de final nu mare nevoie de nici un fel de comentarii.  A scos o mască din buzunar și a șters roțile. „Am avut o curiozitate, care dintre cele două şampanii (Moet Chandon şi Cristal) spală mai bine roţile de la Lamboghini Să vedem care dintre ele spală mai bine. Bună şi masca de gură la ceva„, a scris Victoraş Micula pe contul său de TikTok.

Citește și  Iubita lui Dani Oțil, poreclită Miss Funduleț, nu mănâncă decât ce-i gătește mama

A accesat baza de date a Poliției Române

Cu doi ani în urmă, Micula a mai făcut un lucru total neașteptat. A accesat baza de date a Poliției Române. De parcă acest lucru nu ar fi fost de ajuns, a îmbrăcat și o uniform și a fost la o intervenție. Culmea este că în demersul său a fost ajutat de patru lucrători ai instituției. Interesant este că urmărire penală împotriva sa a început cu doar câteva zile în urmă. Potrivit informațiilor oferite de oamenii legii, Micula a fost ajutat de o angajată a Biroului Supravegheri video a poliției Oradea. Acesta a primit parola și userul și a fost învățat ulterior cum să intre în baza de date a poliției. Acesta a vrut să caue informații despre un bărbat cu care s-a certat în trafic.

 

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.