Așa arată casa de 2,5 milioane de euro a Monicăi Tatoiu. E incredibil ce a făcut afacerista

Monica Tatoiu are o casă care se învârte după soare în casa lor estimată la 2,5 milioane de euro, cu dotări de ultimă generație și o grădină cu adevărat spectaculoasă.

Așa arată casa de 2,5 milioane de euro a Monicăi Tatoiu. E incredibil ce a făcut afacerista

A muncit o viață întreagă și acum se bucură de roadele muncii sale. Monica Tatoiu și partenerul său de viață, Victor Tatoiu și-au făcut o casă care se învârte după soare.

Superba vilă este construită pe două niveluri și având în vedere suma pe care au investit-o în casă, nu s-au dat în lături când a venit vorba de protecția locuinței, așa că au ales un sistem de pază extrem de complex.

Camerele video sunt amplasate în interiorul casei astfel încât să se poată vedea ce se întâmplă la fiecare intrare, inclusiv în garaj.

Cu alte cuvinte, oricine îndrăznește să se apropie de casă va fi filmat. De altfel, se spune că aceasta ar fi una dintre cele mai securizate din București.

Locuința dispune de sisteme de încălzire amenajate sub asflat, care topesc zăpada

Cât privește interiorul, Monica Tatoiu a optat pentru mobila veche, chiar dacă exteriorul casei este unul cât se poate de modern. De asemenea, afacerista are o grădină cu adevărat incredibilă. Așa se face că, pe lângă iarbă, copaci și flori de o rară frumusețe,  în curte există și câteva broaște țestoase, care o fac extrem de fericită.

Nici în privința căldurii Monica Tatoiu nu-și face probleme, pentru că locuința dispune de sisteme de încălzire amenajate sub asflat, care topesc zăpada, și în fața garajelor şi a scărilor exterioare.

Când terenul a fost achiziționat, în acel loc se afla o groapă de gunoi, canalizare nu exista, iar de electricitate nici nu se poate pune vorba. Iar din nimic soții Tatoiu au ridicat un palat cu 9 dormitoare, cu multe obiecte de lux achiziționate din străinătate și tablouri de valoare. De asemenea, afacerista are o colecție fantastică de păpuși, cumpărate din SUA.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata